Tarsus'ta 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Tarsus'ta 23 Nisan Coşkusu

Tarsus\'ta 23 Nisan Coşkusu

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Kültür Merkezi Türk bayrağı ile donatıldı.75.Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kadir Somer konseri öncesi salona...

23.04.2013 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen konserde Kültür Merkezi Türk bayrağı ile donatıldı.

75. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen Kadir Somer konseri öncesi salona girenlere Türk bayrağı dağıtıldı.

Yoğun ilginin gördüğü konser öncesi konuşan Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğu bir dönemde olduklarını söyledi. Kocamaz, "Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği yolda, onun ortaya koyduğu ilkeler doğrultusunda ve bugün çocuklarımıza armağan ettiği TBMM'nin kuruluş gününü hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. ve bu ülkede üzerine oynanan oyunları birlik, dirlik ve beraberlik içerisinde tek tek parçalayacağız, yıkıp atacağız Allah'ın izniyle, ben 93. yıl dönümünü kutladığımız, bu güzel günde tüm dünya çocuklarının bayramını kutluyor. Bu bayramı ülkemize birlik, bütünlük, barış ve kardeşlik getirmesini, tüm dünyaya Türkiye'den barış rüzgarları estirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bir kez daha bayramınız kutlu olsun diyorum. Hepinize saygılar, sevgiler sunuyorum. Teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

Konuşmanın ardından sahne alan Kadir Somer sevilen parçaları seslendirdi. Yaklaşık 2 saat süren konserde Kadir Somer izleyicileri coşturdu. Programın sonunda sanatçı Somer, 'Türkiyem' ve '10. Yıl Marşı' parçalarını seslendirirken salondakiler ellerinde Türk bayrakları ile sanatçıya eşlik ettiler.

Programa Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Gülek Belediye Başkanı Tekin Çelik, Özel Bahşiş Belediye Başkanı Mustafa Sarı, Yeşiltepe Belediye Başkanı Fikri Tüten, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Bahadır Ersoy, 23. Dönem Milletvekili Ali Oksal, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, belediye meclis üyeleri, oda ve dernek başkanları çok sayıda davetli katıldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tarsus'ta 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement