Tekin, 19 Mayıs Kutlamalarında Yapılan Değişikliklere Tepki Gösterdi - Son Dakika
Yerel

Tekin, 19 Mayıs Kutlamalarında Yapılan Değişikliklere Tepki Gösterdi

Tekin, 19 Mayıs Kutlamalarında Yapılan Değişikliklere Tepki Gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında yapılan değişikliğe tepki gösterdi.

19.05.2012 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında yapılan değişikliğe tepki gösterdi.

CHP Alaplı İlçe Başkanı Nuri Tekin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını eleştirdi. Atatürk'ün 19 Mayıs'ı gençlere armağan ettiğini belirten Tekin, "Büyük milletimizin tarihteki en parlak başarılarından biri olan Milli Mücadele ateşinin yakıldığı bir günün 93. yıl dönümünü kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basarak Anadolu'da direnişi başlattığı bu günü takip eden Sivas, Erzurum Kongreleri, Amasya Tamimi ile öz malımız olan bu toprakların emperyalist işgalcilere terk edilemeyeceği bütün dünyaya haykırılmıştır. 93 yıl önce ayağa kalkan bu millet, verdiği mücadele ile dünyaya ilelebet var olacağını ve ilelebet bağımsız bir devletin sahibi olacağını ispat etmiştir. Ulu önder, bu günü Türk gençliğine armağan ederken, yarınların müreffeh, aydınlık, muasır medeniyetler seviyesinin kat be kat önüne geçmiş Büyük Türkiye'sini inşa edecek en güvenilir elleri tercih etmiştir. Türk gençliği, bu milletin ve cumhuriyetin teminatıdır. Tüm kısıtlamalara ve engellemelere rağmen bugünün asıl sahipleri Türk Gençliği başta olmak üzere, bütün Türk Milletinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun" dedi.

CHP Alaplı İlçe Teşkilatı ve Atatürkçü Düşünce Derneği Alaplı Şube Başkanlığı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında yapılan değişikliklere karşı alternatif kutlama programı düzenlendi. Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda, vatandaşların katıldığı kutlama programında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarında yapılan değişikliklere tepki gösterildi.

Kutlama Programı havai fişek gösterileri ile sona erdi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekin, 19 Mayıs Kutlamalarında Yapılan Değişikliklere Tepki Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement