TEM'de Korkunç Kaza: 100 Metrelik Alanda Ceset Parçaları Toplandı! - Son Dakika
3.Sayfa

TEM'de Korkunç Kaza: 100 Metrelik Alanda Ceset Parçaları Toplandı!

İstanbul TEM Otoyolu'nda, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan kimliği belirsiz bir kişiye, yolda seyreden araçlar çarptı. Uzun süre araçların altında kalan yayanın cesedi, parçalara ayrıldı.

08.11.2018 21:11  Güncelleme: 00:56

İstanbul'da Hadımköy TEM Ototyolu'nda, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan kimliği belirsiz bir kişiye araçlar çarptı. Olay yerinde hayatını kaybeden kişinin cesedini yoldan geçenler fark etmedi. Uzun süre üzerinden araçların geçtiği ceset parçalara ayrıldı. Polis, yaklaşık 100 metrelik alandan ceset parçaları topladı.

TEM'de Korkunç Kaza: 100 Metrelik Alanda Ceset Parçaları Toplandı!

ÇOK SAYIDA ARAÇ CESEDİN ÜZERİNDEN GEÇTİ

Kaza, saat 19.40'ta Hadımköy TEM Otoyolu gişeler yakınında Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, erkek olduğu değerlendirilen kimliği belirsiz 1 kişi, yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalıştı. Bu sırada seyir halindeki araçlar bu kişiye çarptı. Yoldan geçen ve sürücülerinin fark etmediği birden çok araç, olay yerinde hayatını kaybeden kişinin cesedi üzerinden geçti. Uzun bir süre üzerinden araçların geçtiği ceset parçalara ayrıldı. Ceset parçalarını fark eden bir TIR sürücüsü, aracıyla yolu kapatıp polise haber verdi.

TEM'de Korkunç Kaza: 100 Metrelik Alanda Ceset Parçaları Toplandı!

100 METRE ALANDAN CESET TOPLANDI

Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, bir süre yolu trafiğe kapattı. İnceleme yapan olay yeri inceleme ekipleri, yaklaşık 100 metrelik alandan ceset parçaları topladı. Parçaların toplanmasının ardından trafik önce kontrollü olarak emniyet şeridinden sağlandı. Edirne istikametinde bir süre trafik yoğunluğu oluştu. Ceset parçaları Esenyurt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İşlemlerin tamamlanmasının ardından yolun açılmasıyla trafik normale döndü.

TEM'de Korkunç Kaza: 100 Metrelik Alanda Ceset Parçaları Toplandı!

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

TEM'de Korkunç Kaza: 100 Metrelik Alanda Ceset Parçaları Toplandı!
TEM\'de Korkunç Kaza: 100 Metrelik Alanda Ceset Parçaları Toplandı!
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa TEM'de Korkunç Kaza: 100 Metrelik Alanda Ceset Parçaları Toplandı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • vallahi yazık: yazık ya valla icim parcalandı 29 2 Yanıtla
  • Kemal : TEM yolunda bu kaçıncı vahim kaza! Yetkililer hız limitlerini aşan araçları hollandada olduğu gibi sorumsuzların elinden almalı. Yeter artık. İnsan hayatı bu kadar ucuzmu ??? 9 12 Yanıtla
    Haktan özyer: Tem oto yolunda hız limiti 120 de oto yolda karşıdan katşıya gecmek ne demektir yaya yolumu var temde? 16 2 misafir: Kemal , sayende ülkemizde ki yobaz kesimin kafa yapısını tekrar bize hatırlatmış oldun. TEM yolundan bahsediyoruz canlı bir varlığın ordan karşıdan karşıya geçmesi mucize olur . Hem de hava kararmışken. Bu ecel değil bile bile ölüme kafa tutmaktır. Kimseyi suçlamaya da hakkımız yoktur. 0 0
  • Hmm: Işte uğruna kırk takla attığımız dünya. Yüreğim burkuldu.. 19 0 Yanıtla
  • pis fakir: ooofffff allahimm 18 0 Yanıtla
  • Kostantinopoli: Acaba yakın yaya geçidi yakmudu bu bir intihar 13 1 Yanıtla
    tugba: temde yaya gecıdı olmaz yayalara yasak ısık yok cunku 3 0
  • tan gürkan: devriye yokmu bu ülkede 5 6 Yanıtla
    ....: Ne alaka???? 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement