Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika
Yerel

Terör Saldırılarına Tepkiler

ANKARA(AA)- Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz, Hakkari ve Iğdır'da yaşanan terör saldırılarına ilişkin, "Artık bir ve bütün olduğumuzu herkese göstermeliyiz" dedi.

08.09.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA(AA)- Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz, Hakkari ve Iğdır'da yaşanan terör saldırılarına ilişkin, "Artık bir ve bütün olduğumuzu herkese göstermeliyiz" dedi.

Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Şerafettin Deniz ve sendika üyeleri, Esenboğa Havalimanı'nda basın açıklaması yaptı.

Açıklamasında birlik ve beraberlik mesajları veren ve topluma dayanışma çağrısında bulunan Deniz, "Birlikte olmak, birlikte düşünmek, geleceğimize sahip çıkmak, geleceğimizi birlikte planlamak ve birbirimizi sevmek zorundayız. Sevgiye, barışa hoşgörüye kardeşliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz" ifadesini kullandı.

Deniz, terör örgütünün tahriklerine kapılınmaması uyarısında bulunarak, şunları söyledi:

"77 milyon olarak uyanmak, uyanık olmak, çevrilen fırıldaklara kanmamak, tek yumruk olmak, kimi basın ve medya kuruluşlarının binbir gece masallarına dalıp uyumamak zorunda olduğumuzu artık görmeliyiz. Artık bir ve bütün olduğumuzu herkese göstermeliyiz. Artık bu oyunu bozmalıyız. Artık, 'Yeter' demeliyiz. Sevgi tomurcuklarının yeşerdiği, kardeşlik türkülerinin söylendiği, doğu ile batının, kuzey ile güneyin kucaklaştığı, Çanakkale-Dumlupınar- Sarıkamış ruhunun yeniden şahlandığı, tek vatan, tek millet ve tek bayrak şiarının 77 milyon insanımızın yüreğinde yer bulduğu, lider ülke Türkiye ülküsüne hızla ilerleyen bir Türkiye dileğiyle bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk Milletine sabırlar diliyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Terör Saldırılarına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement