Tfsf Başkanı Türkay'dan Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Tfsf Başkanı Türkay'dan Teşekkür

Tfsf Başkanı Türkay\'dan Teşekkür

Bitlis’in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği’nin açılışına katılan Türkiye Fotoğraf Sanatı (TFSF) Başkanı Sami Türkay, dernek açılışı nedeniyle Ahlat’ı gezme imkanı yakaladığı için mutlu olduğunu söyledi.

06.02.2014 11:44

Bitlis'in Ahlat ilçesinde faaliyet gösteren Bir Dünya Fotoğraf Gezi Kültür ve Turizm Derneği'nin açılışına katılan Türkiye Fotoğraf Sanatı (TFSF) Başkanı Sami Türkay, dernek açılışı nedeniyle Ahlat'ı gezme imkanı yakaladığı için mutlu olduğunu söyledi.

TFSF Başkanı Türkay, yapmış olduğu açıklamasında, "Ahlat Bir Dünya Fotoğraf Derneği'nin 31 Ocak 2014'de açılışı nedeniyle aralarında bulunma şansını yakaladım. Bitlis ve Ahlat'ta fotoğraf maratonumuzun mükemmel geçmesi için elinden gelen her şeyi en içten, en samimi ve en özverili çabalarıyla ortaya koyan başta derneğin onursal başkanı Selma Ünay'a, dernek başkanı Samet Adıyaman'a, yardımlarını esirgemeyen, samimiyetlerinden ve içtenliklerinden dolayı Ahlat gençliğine teşekkür ediyorum" dedi.

Türkay, ayrıca etkinlik kapsamında Güroymak Budaklı kaplıcalarına gittiğini de belirterek, çocukların oyun alanı ile birlikte at ve manda gibi hayvanlarının temizlenme yeri olan alanın da oldukça güzel bir yer olduğunu söyledi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tfsf Başkanı Türkay'dan Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement