TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu: "Tüm Üyelerimizi ve Halkımızı Makine Odası Eğitim ve Kültür Merkezi'ne Dayanışmaya Bekliyoruz" - Son Dakika
Güncel

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu: "Tüm Üyelerimizi ve Halkımızı Makine Odası Eğitim ve Kültür Merkezi'ne Dayanışmaya Bekliyoruz"

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, “Şu anda acil olarak hazır ve kuru gıda kışlık iç giyim ve her türlü bebek ve çocuk malzemesi başta olmak üzere birçok temel ihtiyaç malzemesine gereksinim duymaktayız. Söz konusu ihtiyaçların giderilmesi için tüm üyelerimizi ve halkımızı Makine Odası Eğitim ve Kültür Merkezi’ne dayanışmaya bekliyoruz” çağrısında bulundu.

07.02.2023 21:46  Güncelleme: 21:51

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, "Şu anda acil olarak hazır ve kuru gıda kışlık iç giyim ve her türlü bebek ve çocuk malzemesi başta olmak üzere birçok temel ihtiyaç malzemesine gereksinim duymaktayız. Söz konusu ihtiyaçların giderilmesi için tüm üyelerimizi ve halkımızı Makine Odası Eğitim ve Kültür Merkezi'ne dayanışmaya bekliyoruz" çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş merkezli olarak dün saat 04.17 ve 13.24'te; 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde olmak üzere iki büyük deprem meydana geldi. Deprem 10 ilde yıkıcı etki yarattı. Malatya da depremden ağır biçimde etkilendi. Saat 19.50'de; depremlerde 4 bin 544 kişinin yaşamını yitirdiği, 26 bin 721 kişinin de yaralandığı açıklandı.

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu, afet bölgesi için dayanışma kampanyasını düzenlediğini duyurdu. Yarın Adıyaman, İskenderun ve Malatya olmak üzere üç bölgeye daha yardım tırı göndermeyi hedeflediğini belirten TMMOB tarafından yapılan çağrıda şöyle denildi:

"ADIYAMAN, İSKENDERUN VE MALATYA OLMAK ÜZERE ÜÇ BÖLGEYE DAHA YARDIM TIRI GÖNDERMEYİ HEDEFLİYORUZ"

"Ülkemizde yaşanan felaketin ardından TMMOB olarak oluşturduğumuz Afet Koordinasyon Kurulu çalışmaları kapsamında Ankara İl Koordinasyon Kurulu olarak mühendis, mimar ve şehir plancısı meslektaşlarımız ile beraber bir dayanışma kampanyası yürütmeye başladık. Kısa süre içerisinde kampanyamıza üyelerimiz ile KESK platformundan gelen desteklerle beraber gün içerisinde İskenderun, Pazarcık ve Hatay bölgesine 3 adet yardım tırı gönderdik. Devam eden dayanışma kampanyamızda yarın erken saatlerde Adıyaman, İskenderun ve Malatya olmak üzere üç bölgeye daha yardım tırı göndermeyi hedefliyoruz. Bölge temsilcilerimizden aldığımız bilgi çerçevesinde düzenli olarak güncellediğimiz ihtiyaç listemizi, sosyal medya hesaplarımızdan üyelerimiz ile düzenli olarak paylaşıyoruz.

"ÇOCUK MALZEMESİ BAŞTA OLMAK ÜZERE BİRÇOK TEMEL İHTİYAÇ MALZEMESİNE GEREKSİNİM DUYMAKTAYIZ"

Bu çerçevede destek veren üyelerimize teşekkür ediyoruz ve devam eden kampanyamıza tüm üyelerimizin ve halkımızın desteğini bekliyoruz. Şu anda acil olarak hazır ve kuru gıda kışlık iç giyim ve her türlü bebek ve çocuk malzemesi başta olmak üzere birçok temel ihtiyaç malzemesine gereksinim duymaktayız. Söz konusu ihtiyaçların giderilmesi için tüm üyelerimizin ve halkımızın Makine Odası Eğitim ve Kültür Merkezi'ne dayanışmaya bekliyoruz."

TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu: "Tüm Üyelerimizi ve Halkımızı Makine Odası Eğitim ve Kültür Merkezi\'ne Dayanışmaya Bekliyoruz"
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TMMOB Ankara İl Koordinasyon Kurulu: 'Tüm Üyelerimizi ve Halkımızı Makine Odası Eğitim ve Kültür Merkezi'ne Dayanışmaya Bekliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement