Manisa'da traktör ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Manisa'da traktör ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Manisa'da, otomobil ile traktörün çarpışması sonucu meydana gelen korkunç kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olayın ardından traktörün sürücüsü gözaltına alındı.

06.09.2020 18:55  Güncelleme: 19:47

Manisa'nın Kula ilçesinde traktör ile otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Basri Dere idaresindeki 35 DDA 60 plakalı otomobil, İzmir- Ankara kara yolu Gökçeören Mahallesi Kavşağı yakınlarında Nurullah Palta yönetimindeki 67 YA 603 plakalı traktörle çarpıştı. Kazada otomobildeki sürücünün annesi Şerife Dere (71) hayatını kaybetti.

YARALININ SAĞLIK DURUMU İYİ

Yaralanan sürücü Dere ise kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Kula Devlet Hastanesine kaldırıldı. Dere'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Manisa'da traktör ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINA ALINDI

Kaza nedeniyle yaklaşık bir saat trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesiyle yeniden ulaşıma açıldı. Traktörün sürücüsü Palta ise gözaltına alındı.

Manisa\'da traktör ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Manisa'da traktör ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • efe: Allah rahmet eylesin, bu dönemde trafikte daha dikkatli olmalıyız. Seyir halinde iken önümüzden giden traktör, iş makinası gidebilir. Tarım arazilerinden ana yola ani çıkışlar da olabilir. 2 0 Yanıtla
  • Hayati karahan: Çok geçmiş olsun. Vefat eden teyzeye Allah tan rahmet yaralı Basri beye acil şifalar dilerim. 0 0 Yanıtla

Advertisement