Türk Telekom, Van'da Hizmetlerini Tanıttı - Son Dakika
Güncel

Türk Telekom, Van'da Hizmetlerini Tanıttı

Türk Telekom, Van\'da Hizmetlerini Tanıttı

Türk Telekom tarafından Van’da düzenlenen "Kurumsal Müşteri Günleri" toplantısında, kamu kurum ve kuruluşlara yönelik hizmetler tanıtıldı

10.10.2013 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Telekom'un Van'da yapılan "Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliğinde kamu kurumlarına, kurum çalışanlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran çözümler tanıtıldı.

Kentteki bir otelde Türk Telekom Kurumsal Müşteri Başkanlığı tarafından organize edilen "Kurumsal Müşteri Günleri" etkinliğine, kamu kurum ve kuruluşlarının üst düzey yetkilileri ile Van OSB firmaları ve ilçelerdeki kurumsal firma yöneticileri katıldı.

Türk Telekom'un bilgi ve iletişim teknolojileri ile kamu kurumlarının ve vatandaşların hayatını kolaylaştıran kampanyaların tanıtıldığı toplantıda konuşan Türk Telekom İl Müdürü Abdülselam Kılıç, başta e-devlet projeleri olmak üzere alanında örnek, markalaşmış, hayatı kolaylaştıran pek çok projenin iletişim altyapısını Türk Telekom'un sağladığını belirtti.

Türk Telekom Kamu Müşteri Yöneticisi Fatih Hikmet Keleş ise finans sektöründe kamu bankalarının telekomünikasyon altyapısını da Türk Telekom'un sağladığını bildirdi.

Ziraat Bankası'nın bin 500'den fazla şubesine fiber altyapı tesis edildiğini, ülke genelindeki tüm şubelerini VPN altyapısı ile birbirine bağladıklarını anlatan Keleş, Borsa İstanbul'un, veri merkezi konusunda Türk Telekom'dan hizmet aldığını ifade etti.

Keleş, güvenlik sektöründe ise Jandarma Genel Komutanlığı'nın binden fazla birimini VPN altyapısı ile tek çatı altında topladıklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

"Emniyet Genel Müdürlüğü ile yürüttüğümüz Metropol Projesi ile kurumun 160 biriminde, noktadan noktaya metro ethernet erişim olanağı sağladık. Adalet Bakanlığı'nın SEGBİS Projesi ile Türk Telekom, TTVPN erişimiyle artık duruşmaların video kayıtlarının tutulabilmesine, ifadelerin video konferans ortamı ile uzaktan da alınabilmesine olanak tanınıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türk Telekom, gelişmiş teknolojisiyle Türkiye'deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarının bilgi ve iletişim alanındaki ihtiyaçlarını belirleyerek, grup şirketleri ile uçtan uca çözümler sunmaya ve müşterilerine değer yaratmaya devam edecek." - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Türk Telekom, Van'da Hizmetlerini Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement