Türkiye 3'üncüsü Atıcılar İl Müdürü Akın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Türkiye 3'üncüsü Atıcılar İl Müdürü Akın'ı Ziyaret Etti

Türkiye 3\'üncüsü Atıcılar İl Müdürü Akın\'ı Ziyaret Etti

Türkiye Atıcılık Şampiyonası’nda 3’üncü olan Aydınlı sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın’ı ziyaret etti.

03.06.2014 10:40

Türkiye Atıcılık Şampiyonası'nda 3'üncü olan Aydınlı sporcular, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı ziyaret etti.

Mersin'de yapılan Atıcılık Türkiye Şampiyonasında Büyük Erkekler Kategorisinde 317 puanla Türkiye 3.'lüğü, Gençler Kategorisinde 283 puanla Türkiye 3.'lüğü, Ferdi sıralamada Büyük Erkekler Kategorisinde Tolga Tuncer 118 puanla ile Türkiye 3'lüğü, Veteranlar Kategorisinde Hayrullah Aksoy 87 puanla Türkiye 2.'liği, Cahit Sabancı 100 puanla Türkiye 5.'liği elde etti. Atıcılık ve Avcılık il Temsilcisi C. Oktav Sabancı, Kuşadası Atıcılık Avcılık Kulübü Başkan Yardımcısı Hasan Ören ve sporcular ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı makamında ziyaret etti.

Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi Sabancı,Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın ve AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç'a müsabaka ve faaliyetler hakkında bilgiler verdi. Kendilerine verilen desteklerin devam etmesi isteyen Sabancı, "Her kategoride Aydınlı sporcuların kürsüye çıkması ayrıca Olimpiyat Hazırlık Merkezinde Aydınlı 2 sporcunun Kampta bulunması Federasyonunda ilgisinde çekmekte ve bu konu bizleri çok mutlu etmektedir. Çıtayı her zaman en yukarıda tutmak için çalışmalarız devam ediyor" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Zeynel Akın, sporcuları kutlayarak, "Atıcılık branşında elde edilen başarılar ve sporcular göz önünde bulundurulduğunda Türkiye'de bir numarayız diyebilirim. Biz kurum olarak Atıcılık branşında olduğu gibi diğer branşlarında her zaman yanında ve destekçisiyiz. Böyle başarılar gelince de mutlu oluyoruz. Atıcılık ve Avcılık İl Temsilcisi C.Oktav Sabancı'yı, sporcuları, antrenörleri kutluyor başarıların devamını diliyorum" dedi.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç'a da ziyaretinden dolayı teşekkür eden Akın, Koçarlı Yeniköy'de bulunan Atış Poligonunun otomatik makinelerle yenilenmesi ve faaliyetlerin başlanması ile Türkiye genelindeki müsabakalara daha iyi şartlarda hazırlanma imkanı bulduklarını belirtti. Akın, Baltaköy'de olimpik standartlarda yapılması planlanan Trap Skeet Atış Poligonu içinde Kılınç'tan destek istedi.

Türkiye Şampiyonası'nda Aydın'ı başarı ile temsil eden atıcılarla sohbet eden AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç ise, sporcuları kutlayarak, "Aydın ilimize spor açısından bakıldığında hem tesisleşme hem de başarı anlamında büyük gelişmeler kaydedildi. Spor ile ilgili konularda desteklerimiz devam edecektir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye 3'üncüsü Atıcılar İl Müdürü Akın'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement