"Türkiye'nin markaları Türkiye'nin Çocuklarını Giydiriyor" projesi - - Son Dakika
Güncel

"Türkiye'nin markaları Türkiye'nin Çocuklarını Giydiriyor" projesi -

"Türkiye\'nin markaları Türkiye\'nin Çocuklarını Giydiriyor" projesi -

"Türkiye'nin markaları, Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor" projesi kapsamında, Birleşmiş Markalar Derneğince kente gönderilen giyim yardımları öğrencilere dağıtıldı.

15.01.2014 20:16

" Türkiye'nin markaları, Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor" projesi kapsamında, Birleşmiş Markalar Derneğince kente gönderilen giyim yardımları öğrencilere dağıtıldı.

Yardım malzemeleri Gazi İlköğretim Okulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesinde düzenlenen törenle, öğrencilere dağıtıldı.

Gazi İlköğretim Okulunda düzenlenen törene katılan Vali Necmettin Kalkan, öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet etti.

Kalkan, ardından Yardımcısı Cumhur Duran, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ve Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile yardımları öğrencilere teslim etti

İl genelinde 3 bin 250 öğrenciye yardımların ulaştırılacağını söyleyen Kalkan, şöyle konuştu:

"Bu kıyafetleri sizlere Birleşmiş Markalar Derneği gönderdi. Hepinizin adına özel hazırlanmış paketler bunlar. Paketler daha önce belirlenen isimlerinize bağlı kalınarak, ihtiyaçlarınıza uygun olarak hazırlandı. Derneğin başkan ve yöneticilerine, Hakkari Valisi olarak sizler adına teşekkür ediyorum. Hakkari, Şemdinli ve Çukurca'daki kardeşlerimize bu yardımları ulaştırmışlar. Bugün Hakkari'de 3 bin 250 çocuğumuza bu yardımlar ulaştırılacak. Bugün Gazi İlköğretim Okulunda sizlerle buluşarak yardımları dağıtmaya başladık. Sizden bir tek ricamız ve dileğimiz var. Ülkemizin en büyük markalarının ürettiği bu ürünler, sizler için helal olsun. Sizler de derslerinize çok çalışın ve vatana millete hayırlı insanlar olarak yetişin. Hepinize başarılar dilerim."

Daha sonra sınıfları gezen Vali Kalkan, öğretmenlerle de bir araya gelerek sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Kalkan ve beraberindekiler daha sonra Anadolu İmam Hatip Lisesine geçerek burada da düzenlenen törene katıldı ve öğrencilere yardım dağıttı.

-Öğrencilere verilen yardım paketi

-Vali Kalkan'ın konuşması

-Sınıfların gezilmesi

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 'Türkiye'nin markaları Türkiye'nin Çocuklarını Giydiriyor' projesi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement