"Türküler Van için" Söylendi - Son Dakika
Güncel

"Türküler Van için" Söylendi

Halk müziği sanatçıları, Van'daki depremzedeler için bir araya gelerek dev bir organizasyona imza attılar.

04.11.2011 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen konserde, Arif Sağ, Arzu, Belkıs Akkale, Can Dündar, Cengiz Özkan, Edip Akbayram, Erdal Erzincan, Gülay, İzzet Altınmeşe, Kerem Alışık, Mazlum Çimen, Melike Demirağ, Mercan Erzincanlı, Onur Akın, Pınar Sağ, Sevcan Orhan, Suavi, Tolga Sağ, Volkan Konak, Yavuz Bingöl, Yeni Türkü, Zara, Zülfü Livaneli en güzel türküleri Van'daki depremzedeler için seslendirdi.

Gecenin sürprizi ise Sabahat Akkiraz'ın sahne alması ve Yılmaz Erdoğan'ın şiir seslendirmesi oldu. Yavuz Bingöl, Volkan Konak ve Yılmaz Erdoğan gecede birlikte türkü seslendirerek seyircilere keyifli dakikalar yaşattılar.

Yoğun katılımın gerçekleştiği konserin sunuculuğunu Oktay Kaynarca ve Songül Öden yaptı. Şişli Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen "Türküler Van İçin" konserinden elde edilen gelir, Van'daki depremzedelere ulaştırılacak.

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçıların bu konudaki duyarlılığının çok anlamlı olduğunu belirterek, "Van depremi sırasında ortaya çıkan bu dayanışma bilinci ülkemizin her köşesindeki insanımızın birbiriyle nasıl kenetlendiği gösterdi" açıklamasında bulundu.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da etkinliğe katılarak sanatçılara destek verdi.

"Türküler Van için" Söylendi
Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Türküler Van için' Söylendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement