Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika
Yerel

Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali

Amasya'da festival kapsamında düzenlenen fotoğraf, karikatür ve şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

18.06.2013 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amasya'daki "Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali" kapsamında düzenlenen fotoğraf, karikatür ve şiir yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, Amasya Tamimi ile milli mücadeleyi başlatmasının 94. yıl dönümü kapsamında düzenlenen "Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali" çeşitli etkinliklerle sürüyor.

Etkinlikler kapsamında Saraydüzü Kışlası Milli Mücadele Müzesi ve Kültür Merkezi'nde Amasya Belediyesince her yıl organize edilen fotoğraf yarışmasında Çorum'dan Şükrü Ağbal birinci, Sakarya'dan Hüseyin Çetin ikinci, Samsun'dan Mustafa Güral ise üçüncü oldu.

Karikatür yarışmasında Balıkesir'den Önder Önerbey birinci, İstanbul'dan Ahmet Öztürklevent ikinci ve Tekirdağ'dan Turan Aksoy'un üçüncü oldu. Şiir yarışmasında ise Samsun'dan Kenan Yavuzarslan birinci, Van'dan Sevinç Atan ikinci ile Eskişehir'den Halil Gürkan üçüncü seçildi.

Ödül töreni öncesi Ayşe Egesoy ile Ferahnak Grubu tarafından şarkılar seslendirildi. Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Osman Akbaş da sahneye çıkarak okuduğu şiirlerle katılımcıların beğenisini kazandı.

Yaklaşık 11 bin liralık para ödülünün dağıtıldığı törene, Amasya Valisi Abdil Celil Öz, Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Haluk Yıldızdan, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, İl Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uluslararası Atatürk, Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement