Unkapanı'na Dev Kültür ve Yaşam Merkezi - Son Dakika
Yerel

Unkapanı'na Dev Kültür ve Yaşam Merkezi

Unkapanı'na dev kültür ve yaşam merkezi Eski kültür merkezi bayram sonrası yıkılacakSAMSUN - Unkapanı'nda büyük değişim ve dönüşümün yaşanacağını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Ramazan Bayramı'ndan sonra yıkılacak eski Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine bir yıl içerisinde büyük...

02.06.2017 13:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Unkapanı'na dev kültür ve yaşam merkezi

Eski kültür merkezi bayram sonrası yıkılacak

SAMSUN - Unkapanı'nda büyük değişim ve dönüşümün yaşanacağını kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " Ramazan Bayramı'ndan sonra yıkılacak eski Unkapanı Kültür Merkezi'nin yerine bir yıl içerisinde büyük çok amaçlı kültür ve yaşam merkezi yapacağız" dedi.

Her akşam farklı bir mahallede kurulan üç mahalleyi bir araya getiren Komşu İftarları mahalleler arası kaynaşmayı sağlıyor. Ramazan ayının 6'ıncı gününde kurulan komşu iftarları Selahiye, Unkapanı ve Kökçüoğlu Mahallelerini bir araya getirdi. Unkapanı Mahallesi Leventler Sokak TOKİ önünde kurulan iftar sofrasında İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, iftar ezanı öncesi vatandaşlarla tokalaşarak kurulan iftar masalarını tek tek gezdi.

2017-2018 temel atma ve açılışlar yılı

Belediye olarak ilçeye kazandırdıkları yatırımları anlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Göreve geldiğimiz günden itibaren İlkadım'da büyük değişikliklere imza attık. Çocuk, genç, yaşlı, kadın-erkek toplumun her kesimine yönelik icraatları yerine getirdik. Toplumumuzun her kesimine hitap eden hizmetlerimiz tamamlıyoruz. 2016 ile başlayan temel atma ve açılışlarımız 2017 ve 2018 yılı ile devam edecek. Bu yıl ve önümüzdeki sene çok büyük yatırımların temel atma ve açılış yılları olacak" şeklinde konuştu.

Unkapanı'nda büyük değişim

Unkapanı Mahallesi'nde büyük değişim yaşanacağını söyleyen Başkan Tok, "1986 yılında pazar yeri olarak kullanılan 15 yıldır kültür merkezi olarak faaliyette olan Unkapanı Kültür Merkezi'ni Ramazan Bayramı akabinde yıkarak yerine çok amaçlı muhteşem bir kültür ve yaşam merkezi inşa edeceğiz. Çok fonksiyonlu olarak hizmet verecek kültür ve yaşam merkezimizde ticaret merkezi ve dükkanlar, kültür merkezi, hanımlar için kurs salonları, içersindeki birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği hanımlar kültür ve yaşam merkezi, düğün salonu ve otopark gibi birbirinden farklı noktalarla modern bir yaşam merkezi olacak" diye konuştu.

7'den 70'e İlkadımlılar aynı sofrada

İlkadım Belediyesi tarafından Selahiye, Kökçüoğlu ve Unkapanı Mahallesi sakinleri için Leventler TOKİ önünde iftar programı düzenlendi. Sokak boyunca kurulan sofralarda bir araya gelen 7'den 70'e İlkadımlılar iftar öncesinde sohbet etme fırsatı bulurken, çocuklar için kurulan şişme oyun alanın ve yüz boyama etkinlikleri ile çocuklar doyasıya eğlendi.

Samsun protokolü Kılıçdede'de

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Kılıçdede Camisi'nde gerçekleştirilen teravih programına Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanı Nihat Soğuk, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Davut Numanoğlu katıldı. İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen teravih programında İstanbul Mimar Sinan Camisi İmam-Hatibi Yunus Balcıoğlu ve Murat Paşa Camisi İmam-Hatibi İrfan Keskin'in okuduğu Kur'an-ı Kerim ve kasideler sonrası teravih namazı kılındı. Camilerinde, gönülleri fetheden ve birbirinden kıymetli hafızları dinleme ve görme imkanı buldukları için memnuniyet ifade ederek Başkan Erdoğan Tok'a teşekkür ettiler.

Unkapanı\'na Dev Kültür ve Yaşam Merkezi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Unkapanı'na Dev Kültür ve Yaşam Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement