Ünlü Yazar Nedim Gürsel, FMV Kültür Konferansları'nda - Son Dakika
Güncel

Ünlü Yazar Nedim Gürsel, FMV Kültür Konferansları'nda

FMV Işık Okulları, FMV Kültür Konferanslarında edebiyatçı Nedim Gürsel'i ağırlıyor

21.11.2017 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FMV Işık Okulları'nın 4 yıldır düzenlediği FMV Kültür Konferansları dizisinin 24 Kasım'daki konuğu, edebiyatçı Dr. Nedim Gürsel. C.N.R.S Araştırma Direktörü olan ve uzun yıllardır Fransa'nın başkenti Paris'te yaşayan Nedim Gürsel, "Edebiyat Yolculuğum" başlıklı konferansta edebiyatseverlere buluşacak.

FMV Işık Okulları tarafından 2014 yılından itibaren gerçekleştirilen ve şimdiye dek iş dünyasından bilim insanına, yazardan siyasetçiye kadar pek çok farklı önemli ismi, dinleyicilerle buluşturan Kültür Konferanslarının bu ayki konuğu edebiyatçı Dr. Nedim Gürsel olacak.

Galatasaray Lisesi'nin ardından, Paris Sorbonne Üniversitesi Modern Fransız Edebiyatı Bölümü'nü bitiren ve Paris Sorbonne Üniversitesi karşılaştırmalı edebiyat doktorası yapan Nedim Gürsel, halen Sorbonne Üniversitesi'nde Türk Edebiyatı dersleri vermekte ve C.N.R.S.'de (Bilimsel Araştırmalar Ulusal Merkezi) araştırma görevlisi olarak çalışıyor. Türk Edebiyatı'nı tanıtmak adına Fransa'da çok önemli çalışmalar yapan Gürsel'in kitapları bugüne dek 12 dile çevrildi ve dünyanın dört bir yanında okuyucularla buluştu.

24 Kasım Cuma günü saat 18:00'de FMV Işık Okulları Nişantaşı Kampüsü, Sacit Öncel Konferans Salonu'nda gerçekleşecek konferansta, Nedim Gürsel edebiyat sanatındaki uluslararası yolculuğunu dinleyicilerle paylaşacak ve kitaplarını imzalayacak.

4 yıldır kesintisiz süren FMV Kültür Konferanslarına daha önce Prof. Dr. Bingür Sönmez, Ayşe Kulin, Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ersin Özince, Özden İnönü Toker, Prof. Dr. Şevket Pamuk gibi isimler konuşmacı olarak katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlü Yazar Nedim Gürsel, FMV Kültür Konferansları'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement