Vatikan'ın Aradığı Sayfalar 'El-Cin'de! - Son Dakika
Magazin

Vatikan'ın Aradığı Sayfalar 'El-Cin'de!

Vatikan\'ın Aradığı Sayfalar \'El-Cin\'de!

Hasan Karacadağ, 'El-Cin' filminde bir cin tarafından yazıldığı iddia edilen bir kitabın, Vatikan tarafından da aranan kayıp sayfalarını kullandı.

07.04.2013 06:02  Güncelleme: 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetmen Hasan Karacadağ; cinler hakkında yazdığı eserlerle bilinen ve İmam-ı Şibli olarak tanınan Bağdatlı Ebubekir Şibli'nin, 'Cinlerin Esrarı' isimli kitabının kayıp sayfalarını buldu ve bu sayfalardaki cinler alemine ait bilgileri, geçtiğimiz cuma vizyona giren 'El Cin' filminde kullandı. Karacadağ; cinlerin nasıl çağrılacağını anlattığı için kitaptan çıkartılan, Nostradamus'un, Tapınak Şövalyeleri'nin ve Vatikan'ın uzun süredir aradığı sayfaların kendisinde olduğunu iddia ediyor. Ünlü yönetmen sayfaları, Diyarbakır'da Hüseyin Tahir isimli bir Havas (gizli mana ilimleri) uzmanından aldığını söylüyor: "Başta sayfaların orijinalliğine inanmadım ama daha sonra yaptırdığım testler neticesinde gerçekliklerine emin oldum. Eski Mısır alfabesiyle ve Aramice yazılan sayfaları, Japonya'ya dijital restorasyona gönderdim. Sonra da Türkçe'ye çevirttim."

İSPANYA'DAN KAÇIRILMIŞ

Bu sayfaların, 15'inci yüzyılda Endülüs İspanya'sındaki Kabalacılar tarafından; Yahudi ve Müslümanlar'a ait her şeyi yok eden engizisyondan saklanarak Türkiye'ye getirildiğini öğrenen Karacadağ, sözlerine şöyle devam etti: "Yıllardan beri cinlerle ve şeytanla ilgili yazılmış yasak eserler hakkında araştırmalar yapıyorum; şu ana kadar gördüğüm en ilginç ve korkutucu eser bu. Çünkü sayfaların girişinde yazarının bir insan değil; Ebu Akeb Neccari isimli Nusaybinli bir cin olduğu yazıyor. İnsan kelamı olmayan bu sayfaların orijinali şu anda bende, başka da kopyası yok. Bu sayfalarda, Hz. İsa'nın çölde cinlere olan tebliği de yer alıyor. Şeytan, cinler ve İsa arasında geçen diyalogları merak eden Vatikanlı din adamları; El Hamra sarayı Hıristiyanlar'ın eline geçince saray kütüphanesini didik didik ederek bu sayfaları bulmak istemiş ama bir sonuç alamamış."

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Vatikan'ın Aradığı Sayfalar 'El-Cin'de! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement