Voleybolda İki İzmirli 23 Sene Sonra Bir Arada - Son Dakika
Spor

Voleybolda İki İzmirli 23 Sene Sonra Bir Arada

Voleybolda İki İzmirli 23 Sene Sonra Bir Arada

Acıbadem Erkekler Ligi'nin son şampiyonu Arkas Spor, ligin yeni ekibi Konak Belediyesi ile İzmir'i bu sezon temsil edecek En son 1989 1990 sezonunda Karşıyaka ve Tuborg'un birlikte yer aldığı...

18.10.2013 11:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ALİ KORKMAZ - Acıbadem Erkekler Ligi'nde yarın başlayacak 2013-2014 sezonunda İzmir'i son şampiyon Arkas Spor ile ligin yeni ekibi Konak Belediyesi temsil edecek.

En son 1. Lig düzeyinde iki takımla 1989-1990'da Karşıyaka ve Tuborg'la yer alan İzmir, 23 yıl sonra sonra yine iki takımla mücadele edecek. Arkas Spor ve Konak Belediyesi'nin yer alacağı Acıbadem Erkekler Ligi'nin ilk haftasında son şampiyon Arkas Spor, yarın İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda saat 16.00'da Torul Gençlik'i konuk ederken, ligin yeni ekibi Konak Belediyespor ise Başkent deplasmanında Halkbank önünde puan mücadelesi yapacak.

Arkas Spor

Türkiye'yi bu sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Halkbank ve Galatasaray ile temsil eden Arkas Spor, Acıbadem Erkekler Ligi'ne son şampiyon unvanını sürdürmek için mücadele edecek. Glenn Hoag yönetimindeki takımda yer alan oyuncular şöyle:  Mustafa Oğuz Ramazanoğlu, John Gordon Perrin, Hasan Yeşilbudak, Matevz Kamnik, Gökhan Gökgöz, Hakkı Çapkınoğlu, Mustafa Koç, Yiğit Gülmezoğlu, Gavin Schmitt, Erhan Dünge, Halil Yücel, Tine Urnaut, Yiğit Onaylı

Konak Belediyesi

Geçen sezon 2. Lig'de mutlu sona ulaşan ve İzmir'i Acıbadem Erkekler Ligi'nde temsil etmeye hak kazanan Konak Belediyesi, bu sezon lige tutunup, ilk 8 içinde yer almak için çalışacak. Antrenör Aykut Lale'nin çalıştırdığı Konak Belediyesi, 41 yaşındaki tecrübeli oyuncu Gökhan Öner'in yanı sıra yabancıları Joshua Howatson, Garrett Muagututia, William Price ve Türk voleybolcular Alper Güllü, Volkan Döne, Hakan Polat, Ali Samet İçmeğiz, Fatih Barış, Andaç Kapan, Hasan Balcıoğlu, Ertan Ertekin, Caner Çiçekoğlu ile ligde mücadele edecek.

Maç programı

Maçlarını Atatürk Voleybol Salonu'nda oynayacak iki ekip, ligin ikinci haftasında 2 6 Ekim Cumartesi günü birbirlerine rakip olacak. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanan maç programına göre ligin ilk devresinde 5 hafta İzmir'de rakiplerini aynı anda ağırlayacak iki ekip maçlarını arka arkaya oynayacak.

Arkas Spor ve Konak Belediyesi'nin ikinci haftadan itibaren maç programı şöyle:

26 Ekim Cumartesi: Konak Belediyesi-Arkas Spor

2 Kasım Cumartesi:  Arkas Spor-Galatasaray/ Konak Belediyesi-İstanbul Büyükşehir Belediyesi

9 Kasım Cumartesi: İstanbul Büyükşehir Belediyesi-Arkas Spor/ Fenerbahçe Grundig-Konak Belediyesi

12 Kasım Salı: Arkas Spor-Maliye Milli Piyango/ Konak Belediyesi- İnegöl Belediyesi

16 Kasım Cumartesi: Fenerbahçe Grundig-Arkas Spor/ Ziraat Bankası-Konak Belediyesi

23 Kasım Cumartesi: Arkas Spor-Belediye Plevne/ Konak Belediyesi-Torul Gençlik

26 Kasım Salı: İnegöl Belediyesi-Arkas Spor/ Galatasaray-Konak Belediyesi

30 Kasım Cumartesi: Arkas Spor- Çankaya Belediyesi ANKA/ Konak Belediyesi-Maliye Milli Piyango

7 Aralık Cumartesi: Ziraat Bankası-Arkas Spor/ Belediye Plevne-Konak Belediyesi

14 Aralık Cumartesi: Arkas Spor-Halkbank/ Konak Belediyesi-Çankaya Belediyesi ANKA - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybolda İki İzmirli 23 Sene Sonra Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement