Yumurtalık'ta "Adliyemizi Geri İstiyoruz" Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Yumurtalık'ta "Adliyemizi Geri İstiyoruz" Toplantısı

Yumurtalık\'ta "Adliyemizi Geri İstiyoruz" Toplantısı

Yumurtalık Platformu Başkanı Fethi Beşlioğlu öncülüğünde Yumurtalık Belediye Gazinosunda "Adliyemizi Geri İstiyoruz" toplantısı düzenlendi.

26.06.2012 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yumurtalık Platformu Başkanı Fethi Beşlioğlu öncülüğünde Yumurtalık Belediye Gazinosunda "Adliyemizi Geri İstiyoruz" toplantısı düzenlendi.

Yumurtalık Platformu Başkanı Fethi Beşlioğlu, adliye binasının kapatılmaması için sonuna kadar direneceklerini belirterek, "İlk etapta 19 bin imzaya ulaştığımız da Ankara'nın yolunu tutacağız. Sorun çözülene kadar orada kalmayı düşünüyoruz" dedi.

AK Parti'li Kaldırım Belediye Başkanı Refik Şen ise, "Benim beldem Yumurtalık'a 30 Ceyhan'a ise 50 kilometre uzaklıkta. Ceyhan adliyesine gidip gelme konusunda ulaşım sorunu yaşamak istemiyoruz. Hemen 14 kilometre mesafede Karataş ilçesi var. Burada adliye kalkmıyor. Tercihimizi Karataş'tan yana kullanabiliriz" diye konuştu.

MHP İlçe Teşkilatı adına söz alan Belediye Meclis üyesi Mustafa Kara da, "Hani Yumurtalık'ı Rotterdam yapacaktınız? İlçede devlet kurumları bir bir kapanıyor" diyerek tepkisini dile getirdi.

Eski belediye başkanlarından Mehmet Çetin de Çukurova Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu'nun ilçe merkezinden taşınmasına göz yumulduğu yetmiyormuş gibi şimdi de adliyenin kapatılmasına seyirci kalındığını ifade ederek, "AK Parti'li seçilmişler bunun hesabını vermek zorundalar" dedi.

Sivil Toplum Kuruluşları adına bir konuşma yapan Mesut Evran da "Bir sabıka kaydı için Ceyhan'a mı gideceğiz? Bir ilçede adliye binası kapatılıyor AK Parti'li belediye başkanının haberi olmuyor. Bu ne anlayıştır, şaşmamak elde değil" şeklinde konuştu.

Yumurtalık CHP İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanı Başkanı Hülya Aslan konuşmasında, "Burada ilçenin önemli bir sorununu tartışmak için bulunuyoruz ama AK Parti'li Belediye Başkanı icabet edip toplantıya katılma nezaketini gösteremiyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yumurtalık'ta 'Adliyemizi Geri İstiyoruz' Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement