Zeytin Dalı Harekatı - Son Dakika
Güncel

Zeytin Dalı Harekatı

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Allah'ın izniyle Afrin operasyonu sonunda PKK, PYD, KCK ve DEAŞ terör unsurları bölgeden temizlenecek, dost kardeş bölge halkı bu vesile ile baskı ve zulümden kurtulacaktır.

26.01.2018 14:24

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin'e düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin, "Allah'ın izniyle Afrin operasyonu sonunda PKK, PYD, KCK ve DEAŞ terör unsurları bölgeden temizlenecek, dost kardeş bölge halkı bu vesile ile baskı ve zulümden kurtulacaktır." ifadesini kullandı.

Başkan Can, yaptığı yazılı açıklamada, harekatın, Türkiye'nin geleceği açısından önem taşıdığını kaydetti.

Ortadoğu bölgesinde yaşananların Türkiye'ye sıçramaması için operasyonların hayati önem taşıdığını vurgulayan Can, "Yıllarca Akdeniz bölgesindeki terör saldırıları hep bu koridordan olmuştur. Allah'ın izniyle Afrin operasyonu sonunda PKK, PYD, KCK ve DEAŞ terör unsurları bölgeden temizlenecek, dost kardeş bölge halkı bu vesile ile baskı ve zulümden kurtulacaktır." ifadelerini kullandı.

Türk ordusunun tarih boyunca mazlumların yanında olduğuna dikkat çeken Can, şunları aktardı:

"Türk ordusu gittiği her yere huzur ve kardeşlik götürmüştür. Zeytin Dalı Harekatı, yanı başımızdaki terör örgütlerinin ve dünyaya yön vermeye çalışanların oyunlarını boşa çıkacaktır. Kalbimiz dualarımız her zaman, terör örgütlerini bertaraf etme yolunda canla başla mücadele etmeye çalışan Mehmetçiklerimizle olacak. Allah onları korusun ve düşmanlarımıza karşı muzaffer eylesin."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zeytin Dalı Harekatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement