Zonguldak Şehit Polisler Okul Kütüphanelerinde Yaşayacak - Son Dakika
Güncel

Zonguldak Şehit Polisler Okul Kütüphanelerinde Yaşayacak

Zonguldak Şehit Polisler Okul Kütüphanelerinde Yaşayacak

Şehit polisler okul kütüphanelerinde yaşayacakZonguldak'ta, İl Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla 3 ortaokula yapılan kütüphanelere PKK terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit olan polislerin isimleri verildi.

02.06.2016 19:09

Şehit polisler okul kütüphanelerinde yaşayacak

Zonguldak'ta, İl Emniyet Müdürlüğü'nün katkılarıyla 3 ortaokula yapılan kütüphanelere PKK terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit olan polislerin isimleri verildi. Şehit Polis Çağdaş Arslan kütüphanesinin açılışında oğlunun fotoğrafını gören Sibel Arslan, gözyaşlarını tutamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nün, 'Karaelmasın Çocukları Sevgi ve Bilgi ile Büyüyor' projesi kapsamında 3 ortaokula kütüphane yapıldı. Mithatpaşa Pfizer 50'inci Yıl Ortaokulu'ndaki kütüphaneye geçen yıl 16 Eylül'de Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde şehit olan polis memuru 23 yaşındaki Çağdaş Arslan, Arslan Zeki Demirci Ortaokulu'ndaki kütüphaneye geçen yıl 8 Eylül'de Iğdır'da şehit olan polis memuru 27 yaşındaki Yusuf Yelkenci, Asma Ortaokulu'ndaki kütüphaneye ise geçen yıl 23 Temmuz'da Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi'nde şehit edlien 37 yaşındaki Tansu Aydın'ın isimleri verildi.

Mithatpaşa Pfizer 50'inci Yıl Ortaokulu'nda düzenlenen açılışa şehit Çağdaş Arslan'ın babası Adnan Arslan, annesi Sibel Arslan, kız kardeşi Çağla Arslan ve İl Emniyet Müdürü Osman Ak da katıldı. Kurdelenini kesilmesi ardından kütüphaneyi gezen anne Sibel Arslan, oğlunun duvardaki fotoğrafını görünce gözyaşlarını tutamadı. Öğrencilere oğlunun Mardin'de şehit edildiğini söyleyen Sibel Arslan, duygu dolu anlar yaşadı. Oğlunun çocukları çok sevdiğini anlatan Sibel Arslan, "O şimdi burada olsaydı çok mutlu olurdu. Sokakta gördüğü çocukları severdi, onlara harçlık verirdi. Parası yoksa başlarını okşar öyle gönderirdi. Mardin'de polis araçlarını taşlarlarmış. Çağdaş'ın olduğu arabayı taşlamazlarmış. Çağdaş'ın girdiği mahalleyi taşlamazlarmış" dedi.

Baba Adnan Arslan da Emniyet Müdürü Osman Ak'a teşekkür etti. Daha sonra diğer iki okulda yaptırılan kütüphanelerin açılışı da törenle gerçekleştirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Zonguldak Şehit Polisler Okul Kütüphanelerinde Yaşayacak - Son Dakika


Advertisement