Zonguldak'ta annesini ve anneannesini baltayla öldüren kadının cinayet sırasında sela okumuş - Son Dakika
Hukuk

Zonguldak'ta annesini ve anneannesini baltayla öldüren kadının cinayet sırasında sela okumuş

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde Rabia Çataklı adlı kadının annesi ve anneannesini uykularında baltayla öldürdüğü olayda, cinayet sırasında evde sela okuduğu tespit edildi.

13.08.2023 19:30  Güncelleme: 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde annesi ile anneannesini uykularında baltayla öldüren Rabia Çataklı ile ilgili ortaya çıkan detaylar kan dondurdu. Emniyetteki ifadesinde sadece tekbir getiren Çataklı'nın cinayet esnasında da evde sela okuduğu ortaya çıktı.

Kan donduran 'baltalı' cinayetin her bir satırı korkunç: Cinayet sırasında sela okumuş

CESET PARÇALARINI CAMDAN DIŞARI FIRLATTI

Olay, saat 04.00 sıralarında Devrek İlçesi Çaydeğirmeni beldesindeki evde meydana geldi. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Rabia Çataklı, annesi Şeyda Çataklı ve anneannesi Medine Küçükkuyu'ya uyurken baltayla saldırdı. Çataklı, annesi ve anneannesini bıçakladıktan sonra cesetlerinden parçalar keserek camdan dışarı fırlattı.

EKİPLER, BALTAYLA YAKALADI

Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri, dairenin kapısını kırarak eve girdiklerinde Rabia Çataklı'yı elinde baltayla yakaladı. Anne Şeyda Çataklı ile anneanne Medine Küçükkuyu'nun cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. Rabia Çataklı ise gözaltına alındı. Rabia Çataklı, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kan donduran 'baltalı' cinayetin her bir satırı korkunç: Cinayet sırasında sela okumuş

CİNAYET SIRASINDA SELA OKUMUŞ

Olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Polis ekipleri, Rabia Çataklı'nın cinayet anında evde sela okuduğunu tespit etti. Gözaltına alınan Çataklı'nın ifadesi esnasında da sadece tekbir getirdiği, polise ifade vermediği öğrenildi. Sağlık kontrolü için Devrek Devlet Hastanesi'ne götürülen Çataklı'nın, buradaki muayene sırasında kendi serçe parmağını ısırıp kopartarak yuttuğu öğrenildi.

İKİ GÜN ÖNCE KIZININ EVİNE ZİYARETE GELMİŞ

Medine Küçükkuyu'nun iki gün önce kızının evine ziyarete geldiği öğrenildi. Haberi alan yakınları olayın yaşandığı evin bahçesinde birbirlerine sarılırken, jandarma ekipleri incelemeyi sürdürdü. Ceset parçalarının da atıldığı camın altında mutfak malzemeleri ve kumanya görüldü.

Zonguldak\'ta annesini ve anneannesini baltayla öldüren kadının cinayet sırasında sela okumuş

Son Dakika Hukuk Zonguldak'ta annesini ve anneannesini baltayla öldüren kadının cinayet sırasında sela okumuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Hatice Gultekin: Çok acı bir durum. Allah im düşmanımı bile evladiyla imtihan etme?? 82 4 Yanıtla
  • Suuddesu Desus: Ne büyüsü be. Tedavi ettirilmeyip hocaya götürmenin sonuçları 66 7 Yanıtla
  • Mehmet Pamuk: Evinde Şizofren hastası olanlar Gelde şimdi rahat yatsın Zor durum 59 5 Yanıtla
  • Suuddesu Desus: Şizofreni hastasını cinlendi büyülendi diye hocaya götürürseniz daha beter olur işte. Bir de hala yorumlarda büyü diyenler var. Her şey cahillikten maalesef 49 6 Yanıtla
  • Deniz Mert: Allah'ım aklımıza mukayyet ol! 45 4 Yanıtla
  • Sekiz Eylul: Büyü yapılmış. Üzücü bir vahşet 2 47 Yanıtla
  • Duygu Külahci: Uyuşturucu falan mı aldı acaba? Şizofren de olabilir.. 17 5 Yanıtla
  • Ahmet Danış: Aman yarabbi bu nasıl bir imtihandır, 18 2 Yanıtla

Advertisement