Daha Güzel ve Bakımlı Görünmek İsteyenlere Özel! - Son Dakika
Kadın

Daha Güzel ve Bakımlı Görünmek İsteyenlere Özel!

Daha Güzel ve Bakımlı Görünmek İsteyenlere Özel!

Kim daha etkileyici görünmek, çevresindeki herkesin beğenisini toplamak istemez ki? İşte, biz de Womenist.net olarak, sizin için bu ayın en özel bakım ürünlerini derledik!

15.08.2012 11:00

Estee Lauder - ruj ve far - yeni koleksiyon

Estee Lauder'in kreatif direktörü Tom Pecheux, yeni koleksiyonu için 'Bu koleksiyonu, her kadın bu canlı ve hayat dolu renklerle dilediğince oynayabilsin diye yarattım.' diyor. Gözlerde hiper metalik renkler, dudaklarda canlı renkler ve ışıltı olarak özetleyebileceğimiz koleksiyon ile ister çarpıcı, ister yumuşak başlı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pure Color Gelee Powder Eyeshadows -- Prizmatik Gözler

Far koleksiyonunda '3'lü etki sistemi' denilen bir teknoloji kullanılmış: sıvı, pudra ve jel yapısını aynı anda barındırıyor içinde. Bu sayede de topaklanma yapmıyor, etkisi uzun süre kalıcılığını koruyor. özel tasarlanmış sünger-mit aplikatörü ile ister ıslak ister kuru olarak kullanabiliyorsunuz.

Pure Color Vivid Shine Lipstick—Dolgunlaştırılmış Dudaklar

Ruj koleksiyonunda 'Amplified Dimensional Pearl Teknolojisi' kullanılmış : İçeriğinde 6 farklı renkte boyalı inci bulunuyor. Bu inciler dudaklarınıza nüfuz ederek dolgun görünüm sağlıyor. Dudak merhemini anımsatan yapısı ve yoğun renk pigmentleri ile kalıcı ve her zaman aynı renkte kalma özelliği var.

Roc Complete Lift - Sarkma Karşıtı Besleyici Gece Kremi

ROC'un Sarkma Karşıtı çift Etki Teknolojisi ile geliştirilmiş 'Complete Lift Gece Kremi', Thpe + Bugrane teknolojisi sayesinde cildin sıkılaşmasına, esnekliğini geri kazanmasına yardımcı oluyor. Formülündeki THPE cilt hücrelerini sıkılaştırarak lifting etkisi sunuyor. Doğal bir bitkisel öz olan Bugrane ise ciltte elastin oluşumunu hızlandırıyor.

Kullanan kadınların,

%96sı Complete Lift gece kreminin yapısından memnun kalmışlar ***

%80'i ciltte uyandırdığı rahatlama hissinden memnun kalmışlar ***

*** 2 hafta boyunca 101 kadın katılımcı ile gerçekleştirilen memnuniyet testi sonucudur.

Gece yatmadan sürmeyi unutmayın!

Avon - Anew Serisinden 2 Adet Yeni Renkli Nemlendirici

AVON kadınların her yaşta genç görünmeleri için, ihtiyaç duydukları yaşlanma karşıtı cilt bakım ürünlerine 2 yeni krem ekledi:

Anew Reversalıst Renkli Nemlendirici SPF 20 UVA/UVB - Orta derece yaşlanma belirtileri için

Anew Ultımae 7s Renkli Nemlendirici SPF 20 UVA/UVB - İleri derece yaşlanma belirtileri için

Yeni ANEW Reversalist Renkli Nemlendirici orta dereceli yaşlanma belirtileri için ideal bir ürün.

1- Cilt yenilenmiş ve onarılmış görünür*

2- İnce çizgi görünümü azalır*

3- Kusursuz bir cilt görünümü verir*

4- Cilt daha pürüzsüz görünür*

5- Doğal görünümlü renklendirme özelliği ile cildin pürüzsüz ve capcanlı görünmesini sağlar*

6- Gün boyu nemlendirme sağlar**

7- SPF20

8- Hafif formüllüdür*

9- Tek bir tonu tüm cilt tonları ile uyumludur.*

10- Tüm cilt tipleri ile uyumludur.

ANEW Ultimate 7S Renkli Nemlendirici, ileri derecede yaşlanma belirtileri için uygun bir ürün.

ANEW Ultimate 7S Renkli Nemlendirici'nin 10 etkisi :

1- Kırışıklık görünümünü azaltmaya yardım eder.***

2- Yaşlılık lekelerinin görünümünü azaltır.***

3- Cildin daha elastik hissetmesini sağlar.***

4- Doğal görünümlü renklendirme özelliği ile cildin pürüzsüz ve capcanlı görünmesini sağlar.***

5- Kusursuz bir cilt görünümü verir.***

6- Gün boyu nemlendirme sağlar.****

7- SPF 20 içerir.

8- Hafif formüllüdür.***

9- Tek bir tonu tüm cilt tonları ile uyumludur.***

10- Tüm cilt tipleri ile uyumludur.

98 katılımcı ile gerçekleştirilen 4 haftalık 11- 031 sayılı Tüketici çalışması sonuçları

** 9 katılımcıyla gerçekleştirilen, Stereoskopik çalışma sonuçları

*** 101 katılımcıyla gerçekleştirilen 4 haftalık 11-038 sayılı Tüketici çalışması sonuçları.

**** 9 katılımcıyla gerçekleştirilen Stereoskopik çalışma sonuçları.

NYX Türkiye'de

Yunan mitolojisinde gece tanrıçası anlamına gelen, Amerika'ın en hızlı büyüyen renkli kozmetik markası "NYX", Ağustos ayında sadece "Douglas Parfümeri"lerde satılmaya başlandı. 1999 yılında Los Angeles' da Toni Ko tarafından yaratılan "NYX" kozmetik markası kaliteli ürünleri kolay ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuyor.. Göz farlarından fondötenlere, makyaj fırçalarından rimellere, parıltılı ve göz alıcı rujlardan neon renkli ojelere kadar geniş bir ürün yelpazesi var. ürünler capcanlı renkleri ile eğlenceli ve keyifli bir görünüme sahip.

Viktor & Rolf'tan erkeklere özel: Spicebomb

Spicebomb'un el bombası şeklindeki şık şişesi, Viktor & Rolf'e özgü sanatsal bir dokunuşun izlerini taşıyor . Şişenin siyah ve gümüş rengi ile kokunun cazibesini anımsatması hedeflenirken; siyah şerit şişeyi çevreleyerek parfümün gücünü ve kokusunu çevreliyor. Koku pimin çekilmesiyle ortaya çıkıyor. Eşine ya da sevgilisine yeni bir koku hediye etmek isteyenlere duyurulur!

Estee Lauder - Perfectionist [CP+R] Kırışıklık & Sarkıklık Karşıtı Sıkılaştırıcı Serum

Yeni Perfectionist [CP+R] Kırışıklık & Sarkıklık Karşıtı Sıkılaştırıcı Serum, olağanüstü bir hız ile ciddi çizgi ve kırışıkların görünümünü düzeltiyor, onarıyor ve önlüyor. Bu serumun, kullanılan CPR-75 Teknoloji' si ile, bir hafta içerisinde, cildin çizgilerle mücadele gücünü iki katına çıkardığı kanıtlanmış. Yeni çizgi ve kırışıklıkları anında doldurarak pürüzsüz ve daha genç bir görünüm kazandırıyor. Sanki 'likit bir bandaj' gibi hareket eden bir formüle sahip. Yapılan dermatolojik testlere göre tüm cilt tipler tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor. Kullanım öncesi cildin temizlenmesi gerekiyor. Oldukça hoş, yeşil çiçeğimsi bir kokuya sahip.

İçeriği

Artemia özü, cildin doğal enerjisini yeniden yüklüyor, deniz biyoteknolojisi ile elde edilmiş. Geliştirilmiş yeniden yapılandırma proteini, cildin doğal kollajen ve fibronektin üretiminin maksimuma çıkmasına yardımcı oluyor. Chlorella Vulgaris özü, cildin hücresel enerjisinin yeniden yüklenmesine yardımcı oluyor ve yapısal proteinlerin üretimini destekliyor.

Test sonuçları

Yapılan klinik testlerde, 1. Ay sonu itibariyle, kadınların 96% 'sının çizgi ve kırışıklık görünümünde belirgin bir azalma görülmüş. Teste katılan kişilerin cildinde esneklik, sıkı bir görünüm ve canlılık gözlenirken, ileriye dönük olarak da cildin doğal destek yapısı, gelecekte oluşabilecek çizgi ve kırışıklık görünümüyle savaşmasına yardım etmek için güçlendirilmiş. 10 yılı aşkın süre Estee Lauder ürünleri kullanmış biri olarak diyebilirim ki sonuçtan memnun kalacaksınız.

DDF Acne Control Treatment Salicylic Acne Medication- Sivilce Tedavi Kremi

Ergenlik dönemiyle başlayan ve 25 yaş sonrası cildin yağ dengesine ve hormonal yapıya bağlı olarak devam eden, her sabah uyandığınızda sizi aynalara bakmaktan alıkoyan akne ve sivilcelerinizden, DDF (Doctor's Dermatologic Formula)'in Acne Control Treatment Salicylic Acne Medication kremi ile kurtulmayı deneyin. İçeriğinde bulunan salisilik asit ile yağ salınımını azaltırken, DDF patentli Clarifying Neutralizing Complex cildi derinlemesine nemlendirip, cildin kurumasını önlüyor.

Nivea - Moisturizing after sun lotion/ spray - Güneş sonrası bakım serisi

Güneş sonrası cilde kaybettiği nemi kazandırmak, kurumasını önlemek için mutlaka nemlendirici uygulamamız gerekir. Nivea Sun yatıştırıcı etkisiyle bilinen aloe vera özü içeren Güneş Sonrası Nemlendirici Bakım Serisi'yle, güneşte gerginleşen cildi rahatlatıp serinletiyor. Avokado yağıyla zenginleştirilmiş formülü ile nem kaybını önlüyor, aynı zamanda bronzluğun daha uzun sürmesine de yardımcı oluyor. Cilde derinlemesine etki eden vitaminler, canlı ve parlak bir görünüm kazandırıyor. Losyon sürmekten hoşlanmayan, kolay ve hızlı kullanım arayanlar için sprey formu da var.

La Roche-Posay Termal Suyu

Selenyum bakımından çok zengin olan bu eşsiz termal su, birçok mineral ve diğer etken maddelerin zengin ve değerli bir bileşimidir. Yapısındaki, anti-serbest radikallerin cildin yaşlanmasına neden olmasını engeller ve birçok cilt hastalığının tedavisine yardımcı olur. Yatıştırıcı, yumuşatıcı, hassasiyeti azaltıcı ve ödem giderici özelliktedir.

Aveda Pure Abundance Serisi'nden: Style-Prep Sprey

AVEDA markasının kökleri Hindistan'da iyileşme sanatı olan Ayurveda'ya dayanıyor. ürünleri çiçek ve bitki bazlı .Satışı dünyada 30 ülkede 7000'den fazla salonda ve spada yapılıyor. Pure Abundance serisinin yeni ürünü 'Style-Prep' ile gün boyunca formunu koruyan, ağırlık hissi yaratmayan ve hacimli görünen saçlar vaad ediyor. Style-Prep, tarama sırasında meydana gelen kırılmaları önlerken, saçtaki dolaşmaları açıyor. % 95 doğal türevli formüle sahip ürün, saçın ihtiyacı olan bakımı da yapıyor.

İçeriğindeki çarkıfelek meyvesi, pirinç kepeği, açai yağı, organik aloe vera ve akasya sakızı gibi doğal türevli hacim artırıcılardan oluşan karışım, saç tellerini %16 oranında kalınlaştırıyor. Uygulandığı andan itibaren gün boyunca hacimli bir görünüm sağlarken, saçı ısıya karşı koruyor. Morikue proteini ve buğday amino asitleri ise saçı güçlendirip, kırılmaların önüne geçiyor.

Mükemmel bir sonuç için ürünün, Pure Abundance™ Volumizing Shampoo ve Volumizing Clay Conditioner'dan sonra uygulanması öneriliyor. Aveda hizmetlerine ve ürünlerine ulaşabileceğiniz salonlar: Akmerkez AVM Erdem Kıramer, Anadoluhisarı Erdem Kıramer, Akbatı AVM B&B, İstinyepark AVM Erdem Kıramer, Uğur Alevyılmaz Hair Design, H&H Hair & MakeUp, Buyaka AVM B&B, Varyap Meridien B&B

Bliss Clog Dissolving Cleansing Milk - çift etkili siyah nokta önleyici temizleme sütü

Bliss'in siyah noktaları önleyen bu yüz temizleyicisi, cildi temizliyor, nemlendiriyor ve ölü hücrelerden arındırıyor. Cildinizde 5 dakika süre ile beklettiğinizde gözenek temizleyici bir maske gibi çalışarak siyah noktalardan kurtulmanızı sağlıyor. Formülündeki E vitamini, Turunç özü ve üzüm çekirdeği sayesinde cildi hem nemlendiriyor hem de koruyor. Kullanım sonrası cilt üzerinde yumuşak bir his bırakan bu ürün, Boyner mağazalarında satılıyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Daha Güzel ve Bakımlı Görünmek İsteyenlere Özel! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement