Kahramanmaraş'ta bir okulda silahlı saldırı düzenlendi. Olay, Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokulu'nda yaşandı.
İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis okul çevresinde güvenlik önlemi aldı. Saldırıda 1'i öğretmen, 8'i öğrenci 9 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı.

Silahlı saldırı haberini alan veliler okula koştu. Polis okul çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Okulda öğrencisi olan bir velinin yaşadığı panik kameraya yansırken, "Bir sürü çocuk vurulmuş, Allah'ım sen koru" diyerek feryat ettiği görüldü.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde bir lisede dün silahlı saldırı düzenlenmişti. Elindeki av tüfeği ile okula giren saldırgan, 16 kişiyi yaralayıp yaşamına son vermişti.
Son Dakika › Kahramanmaraş › Kahramanmaraş'taki kanlı okul baskınını duyan olay yerine koştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Yorumlar (10)