Deniz Çakır, "Konuşan Resimler" Albümünde! - Son Dakika
Kültür Sanat

Deniz Çakır, "Konuşan Resimler" Albümünde!

Deniz Çakır, "Konuşan Resimler" Albümünde!

Sanatçı Ebru Ceylan, tasarımını oyuncu Selen Öztürk ile oluşturduğu ve "Konuşan Resimler-1" ismini verdiği sergisini album olarak çok yakında yayınlamaya hazırlanıyor.

30.03.2018 09:11  Güncelleme: 09:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yiğit Özşener, Mert Fırat, Mehmet Günsür, Selen Öztürk, Yekta Kopan gibi isimlerin yer aldığı TEMA Vakfı iş birliği ve Eğlence Fabrikası etiketiyle 1 Nisan'da tüm dijital platformlarda yerini alacak olan "Konuşan Resimler-1" albümünün ilkinde, Deniz Çakır, 2003 yılında kaybettiğimiz çevirmen ve öykücü Tomris Uyar'ın hayatına, eserlerine ve hayat hikayesine sesiyle can verdi.

Daha önce sergide de yer alan yağlı boya tablolara eşlik eden hikâyelerin yer aldığı albüm, farklı fikirleri ile tarihe iz bırakan edebiyatçılarını ağırlıyor. Cumhuriyet döneminin beş farklı akımından edebiyatçıların hayatlarına, kırılma noktalarına, hayallerine ve aşklarına Türkiye'nin önde gelen oyuncuları ve seslendirme sanatçıları ses verirken, albümün dinlenmesinden elde edilecek gelir ise bir hatıra ormanı ve çocukların doğa eğitimleri için TEMA Vakfı'na bağışlanacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Deniz Çakır, 'Konuşan Resimler' Albümünde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement