Salon’da Şubat Ayı Yine Çok Renkli - Son Dakika
Kültür Sanat

Salon’da Şubat Ayı Yine Çok Renkli

İstanbullu Sanatseverlerin Gözde Performans Mekânlarından Salon, Şubat Ayında da Sanatseverleri Bekliyor

14.01.2011 00:09

İstanbullu sanatseverlerin gözde performans mekânlarından salon, şubat ayında da, farklı sanat disiplinlerini çatısı altında toplayarak caz, rock ve alternatif müzik konserleri, tiyatro gösterileri ve edebiyat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam edecek.

Salon'un Şubat ayında ağırlayacağı bomba isimlerden ikisi, 5 Şubat gecesi ikili olarak aynı sahneyi paylaşacak olan Isobel Campbell ve Mark Lanegan. Belle & Sebastian'ın ünlü sesi Isobel Campbell ve Screaming Trees'in kurucusu Mark Lanegan'ın Garanti Caz Yeşili kapsamında vereceği akustik konser, Salon'un kaçırılmayacak gecelerinden…

Salon'un bir diğer sürprizi ise İzlanda'nın taze müzisyenlerinden Ólafur Arnalds. Uzun süre Sigur Rós'la birlikte sahne aldıktan sonra, tek başına çıktığı ilk turnesinde, iki unutulmaz konser vermek için ilk defa İstanbul'a geliyor. Genç müzisyen, 10 Şubat Perşembe ve 11 Şubat Cuma akşamları iki gece üst üste Salon'da sahne alacak.

Bant işbirliğiyle gerçekleştirilen Music is Fun by Lenovo konser serisinin bu ayki konuğu, The Guardian tarafından geleceğin pop ikonlarından biri olarak gösterilen Nomi Ruiz'un Morgan Wiley ve Andrew Raposo'yla kurduğu Jessica 6. Hercules & Love Affair'in de birçok parçasında emeği geçen Nomi Ruiz'un grubu Jessica 6, 9 Şubat Çarşamba gecesi sahne alacak.

Şubat ayında Salon, Türkiye'den de çok özel bir ismi ağırlayacak. Ünlü oyuncu Timuçin Esen, yepyeni albümünün tanıtım konseriyle 25 Şubat Cuma gecesi Salon'a konuk olacak. Timuçin Esen'in ardından, 26 Şubat Cumartesi gecesi ise, yine Türkiye'den sevilen iki topluluk Salon sahnesini paylaşacak: Ayyuka ve Kırıka.

Şubat ayı boyunca tiyatro gösterileri ve edebiyat buluşmalarının da gerçekleştirileceği Salon sahnesinin tüm programını ekte bulabilirsiniz.

Salon etkinliklerinin biletleri Biletix satış kanalları ve Salon gişesinden temin edilebilir. Lale Kart sahipleri, biletlerini öncelikli ve %25'e varan özel indirimlerle temin edebiliyor. Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli. Salon gişesi pazar günleri hariç her gün 12.00–20.00 saatleri arasında ve etkinlik günlerinde etkinlik başlayana kadar açık.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kültür Sanat Salon’da Şubat Ayı Yine Çok Renkli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement