Ebru Gündeş, Amerika'ya Giderek Yakın Arkadaşıyla Görüntülenen Zarrab'la Görüştü - Son Dakika
Magazin

Ebru Gündeş, Amerika'ya Giderek Yakın Arkadaşıyla Görüntülenen Zarrab'la Görüştü

Geçtiğimiz günlerde eşi Reza Zarrab'ın yakın arkadaşı Ayşegül Akgün'le görüntüsünün ortaya çıkması sonrası Ebru Gündeş soluğu Amerika'da aldı.

16.09.2018 16:00  Güncelleme: 16:04

İran'a yönelik yaptırımların ihlal edilmesiyle ilgili Amerika'da görülen davanın önemli ismi Reza Zarrab, geçen günlerde New York'taki Nobu adlı restoranda görüntülenmişti. Zarrab'a yemekte eşlik eden kadının da, Zarrab'ın eşi Ebru Gündeş'in hayranı ve sonrasında arkadaşı olan Ayşegül Akgün olduğu ortaya çıkmıştı.

EBRU GÜNDEŞ DE GİTTİ

Gündeme bomba gibi düşen olayın yankıları sürerken şimdi de Ebru Gündeş'in Amerika'ya giderek Zarrab ile görüştüğü öne sürüldü.

Ebru Gündeş, Amerika'ya Giderek Yakın Arkadaşıyla Görüntülenen Zarrab'la Görüştü

Kulislerle konuşulanlara göre; Zarrab'la görüşmek üzere New York'a giden Ebru Gündeş'in yakın zamanda bu ziyareti tekrarlayabileceği iddia edildi.

Ebru Gündeş, Amerika'ya Giderek Yakın Arkadaşıyla Görüntülenen Zarrab'la Görüştü

HANGİ AMAÇLA GİTTİĞİ BİLİNMİYOR

Ebru Gündeş'in bu ziyareti hangi amaçla gerçekleştirdiği ise bilinmiyor. Hatırlanacağı üzere bir dönem boşanacakları konuşulan ikili, daha sonra bir sürprize imza atarak bu kararlarından vazgeçmişti.

Ebru Gündeş, Amerika\'ya Giderek Yakın Arkadaşıyla Görüntülenen Zarrab\'la Görüştü

Son Dakika Magazin Ebru Gündeş, Amerika'ya Giderek Yakın Arkadaşıyla Görüntülenen Zarrab'la Görüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • A: Zarrab la buluşması suçtur zarrab Türkiyede suçludur derhal Ebrunun hakkında soruşturma başlamalı 133 14 Yanıtla
  • han: paranın kölesi olmuş bunlar, hergün eş değiştirirler ama şükürler olsun ak parti başımızda Allah eksık etmesin hepimiz kardeşiz 43 102 Yanıtla
    adsız: tamam da zarrabın önüne yatanlar vardı haberin varmı 48 2 VAYMALAMINE: NE ALAKA ŞİMDİ 2 8 hastirhan: ulen ne alaka ak partiyle boyle kafayla giderseniz daha cokkk beklersiniz 3 6 Yav he he : He yaw yorumun beyin yakar :)))) 0 0 cerrah: ne kadar komiksiniz :))) beyin nakli lazım bazılarına 0 0 ...........: Tabi tabi haklisin sukurler olsun akp ye aman basimizdan eksik olmasin her ulkeye lagzim boyle yonetim allaha hergun tesekkur ediyorum bunlari basimiza gelme fisati verdigi icin hergun hemde 0 0
  • Yorum : Zengin insanların Ortağı...çok olur !! Arkadaşı Olmuş işte... 63 3 Yanıtla
  • CIA. : Çok mu kıskanmış gurup yaparlar artık. 23 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement