Babası Ebru Gündeş'e Sahip Çıktı - Son Dakika
Magazin

Babası Ebru Gündeş'e Sahip Çıktı

4 yaşında kendisini terk eden babasına Babalar Günü'nde sitem eden sanatçıya, babasından cevap geldi: "Şaka yapmıyorum, onun hakkında konuşanın hayatını alırım!"

23.06.2015 10:16  Güncelleme: 10:27

Ebru Gündeş, 4 yaşında kendisini ve annesini terk eden babasına Babalar Günü'nde sitem etti. Baba Gündeş ise "Ebru hakkında kim bir kelime konuşursa onu öldürürüm" yanıtını verdi.

SİTEM ETMİŞTİ

Ebru Gündeş, yıllarca görüşmediği babası Remzi Gündeş hakkında Instagram hesabından ilk kez mesaj yayınladı "Babalar Gününüz kutlu olsun. Lütfen unutmayın çocukların baba sevgisine ihtiyacı vardır. Eğer zamanında yoksanız, bu içlerini acıtır ve bu onları sizden uzak ama çok uzaklara götürür" notunu düştü.

"HAKKINDA KONUŞANIN HAYATINI ALIRIM"

Baba Remzi Gündeş'e ise bir televizyon programına konuştu. Baba Gündeş "Ben ona hiç bakmadım ama o bana baktı. Kim onun hakkında en ufak bir kelime konuşursa, onun hayatını alırım. Şaka yapmıyorum, alırım hayatını" dedi.

"BU DÜKKANDA RAHATIM"

Remzi Gündeş, kızını rahatsız etmek istemediğini belirterek "Evlenmiş, barklanmış. Onu rahatsız etmeye lüzum yok. Ben onu seviyorum o da beni seviyor. Ben şahsen evladım için dilenirim, yemin ederim dilenirim. Yarın bir mezarlık olacağız. 2 metre yere gideceğiz" dedi.
Gündeş'in kendisine ev aldığı ancak yerleşmediği hatırlatılan baba Remzi Gündeş, "Evde rahat edemem bu dükkanda rahatım. Ölürsem bile onun çok mutlu olmasını istiyorum" diye konuştu.

"RABBİM VAR SORUN YOK"

Yayının ardından Gündeş, Instagram'a "Neyin var neyin yok dediler, Rabbim var sorun yok" yazdı.

Babası Ebru Gündeş\'e Sahip Çıktı

Son Dakika Magazin Babası Ebru Gündeş'e Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • sevdalim: Sen neyin canini aliyon 13 2 Yanıtla
  • Osmanlı : Tabii sahip çıkar. Duydu Zerrap ın sesini dedimya milletin yüzde yetmişinin dini imanı para onun için onlar hayvan sürüsü sınıfındalar. 10 4 Yanıtla
  • Serdar: şimdi geldi aklına . hadi gel ben konuşuyorum arkasından. alırsın alırsında neyi alırsın o belli değil moruk. 5 9 Yanıtla
  • (?): Yorum yapmaya bile deymez 8 1 Yanıtla
  • Yorgun: Vay be para sen neylere kadirsin 9 0 Yanıtla
  • ....: almanca İngilizce yemin et niye kürtçe hep karıştırmak için bunlar s 3 4 Yanıtla
  • berkay: Gel hıyara gel 3 klosu 10 tl :) al abı bunuda alllll 3 3 Yanıtla
  • 444: yav,he he 4 2 Yanıtla
  • sunny: keşke kızına düzgün bi baba secebilseydin 2 3 Yanıtla
  • babayim: Ne olursa olsun baba Hayırsız bile olsa p bir evlat ben babamı en çok baba olduğunda anladim!!! Elbette o cezasını çekecek ama sn ebru Gündeş ona uyduğu için oda cezasını çekecek!!! Nihayetinde o onun babası bunu hiçbirşey engelleyemez...ahmet şafak babamı ozledim şarkısını herkes dinlemeli ve ders çıkarmalıdır vakit ayırım ve dinleyin 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement