Fenomen Murat Övüç'ün şöhret olmadan önce yaşadığı evin görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika
Magazin

Fenomen Murat Övüç'ün şöhret olmadan önce yaşadığı evin görüntüleri ortaya çıktı

12 evi ve 4 arabası olduğunu söyleyen fenomen Murat Övüç'ün şöhrete kavuşmadan önce yaşadığı mütevazı evinin fotoğrafları ortaya çıktı.

15.05.2020 12:41  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çektiği videolarla kısa sürede adını duyuran ve fenomen hale gelen Murat Övüç'ün 7 sene önce Beyoğlu'nda yaşadığı evinin fotoğrafları basına sızdı. Şimdilerde lüks bir villada yaşayan fenomenin, mütevazı evi ise dikkat çekti.

Şu an yaşadığı evindeki göz alıcı lüks eşyaları ve mücevherleriyle dikkat çeken Övüç'ün, üne kavuşmadan önce oturduğu evdeki eşyaların sadeliği gözlerden kaçmadı.

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Instagram hesabından paylaştığı birbirinden komik videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Murat Övüç, 1968 yılında Van'da dünyaya geldi ve aslen Vanlı'dır. 5 kardeşten en küçüğü olan Övüç, yardımsever yapısıyla da sevenlerinin gönlüne taht kurdu. Tarot falı bakıp, yaşam koçluğu da yapan Murat Övüç, Pertevniyal Lisesi'nde eğitim gördükten sonra, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümünü tamamladı. 6 yıl kadar evli olan Övüç'ün bir de oğlu bulunuyor.

Başarılı fenomen, videolarının yanı sıra, Sedat Kapurtu'nun yönetmenliğini üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli filmde oyunculuğunu sergiledi.

Fenomen Murat Övüç'ün şöhret olmadan önce yaşadığı evin görüntüleri ortaya çıktı

"12 EVİM 4 ARABAM VAR"

Geçtiğimiz hafta Armağan Çağlayan'ın YouTube kanalı üzerinden yayınlanan programına konuk olan Murat Övüç, "Şimdi 12 evim, 4 arabam var. Rezidansta yaşıyorum, Göktürk'te havuzlu villam var. Artık daha ne isteyeyim. Şu anda bütün imkanlara sahibim. Rezidans istiyordum oldu, havuzlu villa istiyordum oldu. Anneme bir ev bir yazlık istiyordum ikişer tane aldım, oğlumun hem BMW'si hem Mercedes'i var" demişti.

İşte Murat Övüç'ün yıllar önce yaşadığı evi...

Fenomen Murat Övüç'ün şöhret olmadan önce yaşadığı evin görüntüleri ortaya çıktı
Fenomen Murat Övüç'ün şöhret olmadan önce yaşadığı evin görüntüleri ortaya çıktı
Fenomen Murat Övüç'ün şöhret olmadan önce yaşadığı evin görüntüleri ortaya çıktı
Fenomen Murat Övüç\'ün şöhret olmadan önce yaşadığı evin görüntüleri ortaya çıktı
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Fenomen Murat Övüç'ün şöhret olmadan önce yaşadığı evin görüntüleri ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (56)

  • ???: Bunu hergün reklam yapmaniz ahlaksizlik!!! Bunu reklam yapanlarin colugu cocugu yokmu? Sanmayin ki akp liyim bu onlarin zaten hosuna gidiyor.Sizler avrupanin ve amerikanin elinize verdigi rota üzeri yürüyorsunuz.Önce Türk toplumunu ahlaki degerlerinden kopar, gencleri böyle kisilerin reklamlarini yaparak bu yöne yönelt, gerisi gelir nasil olsa... 104 2 Yanıtla ANGARALI: adamsın la. tek kelime adamsın. bravo. 26 1
  • UNEDEM: YETER YAHU ALLAH IN TOPUNU GÖSTERİYORSUNUZ ÇOLUK ÇOCUĞA KÖTÜ ÖRNEK NE YAPMIŞDA 12 EV 4 ARABA ALMIŞ ÖZENDİRMEYİN 47 2 Yanıtla vatandaş: kötü tarafını örnek alma hayırseverliğini örnek al sende çoluk cocuk sokaklarda ,caddelerde en kalabalık yerde otostop yapıp çalışanları görüyor zaten pendik bostancı sahil yolu kaynıyor 2 18
  • GARIP: İMAN VARMI İMAN bır gun evve arabalarını bırakıb gıdeceksın IMANIN VARMI inşallah oglun senın yolunda olmaz inşallah ona guzel ornek olursun senınle gurur duyar 38 3 Yanıtla samet: belki imanı vardır bilemezsin, fakirlere çok yardımı var koli koli erzak dağıtıyor.5 vakit namaz kılıp 3-4 kere hacca gidip etrafına hiç faydası olmayan insanlarda tanıyoruz 22 26
  • tuğçe bölük: her haliyle çok güzel, her insanın zamanında çok mütevazi yaşadığı bir geçmişi var çok şükür 1 29 Yanıtla Can: Tuğçe ne ayaksın sen 9 3 yavuz: bu evmi güldürmeyin şıkıdım evi gibi 1 0
  • Gul: Gayet düzgün 2 17 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement