Fenomen Samet Liçina, arkadaşı Kerimcan Durmaz'a eşcinsellik testi yaptı! Sonuç ikiliyi kahkahaya boğdu - Son Dakika
Magazin

Fenomen Samet Liçina, arkadaşı Kerimcan Durmaz'a eşcinsellik testi yaptı! Sonuç ikiliyi kahkahaya boğdu

Sosyal medya fenomeni Samet Liçina ve yakın arkadaşı Kerimcan Durmaz beraber tatile çıktılar. Samet Liçina'nın Instagram'da bulunan eşcinsellik testini Durmaz'a yapması komik anların yaşanmasına neden oldu.. Sonuçta "Gay" yazısının çıktığını gören Liçina "Ay bu kadar doğru bilemez" diyerek kahkahaya boğuldu.

09.07.2021 11:11  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın programına konuk olan uçakta cinsel organını gösterdiği için aldığı tepkilerden dolayı intihar etmeyi bile düşündüğünü söyleyen Kerimcan Durmaz, son videosuyla yine gündem oldu.

"BU KADAR DOĞRU BİLEMEZ"

'Yerli Ken Bebek' olarak anılan ve Kerimcan Durmaz'ın yakın dostu sosyal medya fenomeni Samet Liçina, birlikte tatile çıktığı Durmaz'a filtre ile 'Gay misin?' testi yaptı. Sonucun "Gay" çıktığını gören Samet Liçina, kahkahalara boğularak "Ay bu kadar doğru bilemez" dedi. Çıkan sonuca Kerimcan Durmaz da kahkahalarla yanıt verdi.

Kerimcan Durmaz'a eşcinsel testi yapan fenomen Samet Liçina, sonuç karşısında kahkahaya boğuldu
Kerimcan Durmaz'a eşcinsellik testi yapan fenomen Samet Liçina, sonuç karşısında kahkahaya boğuldu
Samet Liçina ve Kerimcan Durmaz
Fenomen Samet Liçina, arkadaşı Kerimcan Durmaz\'a eşcinsellik testi yaptı! Sonuç ikiliyi kahkahaya boğdu

Son Dakika Magazin Fenomen Samet Liçina, arkadaşı Kerimcan Durmaz'a eşcinsellik testi yaptı! Sonuç ikiliyi kahkahaya boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Metehan Çamlıca: ALLAH AKIL FİKİR VERSİN ANLADIK SİZDE BÖYLE YAŞAMAYI SEVİYORSUNUZ SAYGI DUYUYORUM FAKAT BU KADAR REKLAM ETMEYE İSLAMCI BİR TOPLUMDA BU KADAR GÖZE SOKMAYA GEREK YOK 110 12 Yanıtla

Advertisement