Oğluyla yaşadığı diyaloğu paylaşan Özcan Deniz'den imalı sözler: Mutluluk entelektüel bir seçimdir, bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya - Son Dakika
Magazin

Oğluyla yaşadığı diyaloğu paylaşan Özcan Deniz'den imalı sözler: Mutluluk entelektüel bir seçimdir, bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya

Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde ayrılan Özcan Deniz, oğluyla yaşadığı diyalogla ilgili paylaşımda bulunarak imalı ifadelere yer verdi. Deniz, paylaşımında, "Mutluluk entelektüel bir seçimdir. Herkes bunu başaramaz. Senin 4 yaşında kavradığın şeyi, bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya" diyerek isim vermeden göndermede bulundu.

11.08.2022 11:26  Güncelleme: 11:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2018 yılında evlendiği Feyza Aktan ile olaylı bir şekilde boşanan ve aralarındaki çekişme devam eden Özcan Deniz, sosyal medya hesabından imalı bir paylaşım yaptı.

"HAYATIMIN EN GÜZEL SOHBETİNİ YAPTIK"

Oğlu Kuzey ile tatil yapan Özcan Deniz, plajda çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınlayarak aralarındaki diyaloğu anlatırken isim vermeden ağır göndermelerde bulundu. Deniz, 2,7 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından yaptığı paylaşıma şu notu düştü: "Bugün, sen karpuzunu yiyip, kendi kendine şarkı söylerken, suratımda aptal aşık bir gülümsemeyle seni izlerken yakaladın beni. Sonra sordun 'Baba', söyle oğlum. 'Bana yakışıyor mu?' Ne yakışıyor mu oğlum? 'Mutluluk'... Baba kurban mutluluk herkese yakışır. Hele çocuklara çok yakışır. En çok da sana oğlum. 'Sana da baba'. Sonra dünyanın en güzel gözleriyle hınzır bir bakış atarak yemeye devam ettin. Hayatımın en güzel, alt metinlerle dolu sohbetini yaptık seninle. Üstüne kitaplar yazılacak kadar dolu bir andı..."

"SENİN 4 YAŞINDA KAVRADIĞINI ÖMÜR BOYU KAVRAYAMAYAN CAHİLLER VAR"

"Evet oğlum mutluluk entelektüel bir seçimdir, Herkes bunu başaramaz... Senin 4 yaşında kavradığın şeyi, bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya... Herkese, her şeye inat sana en çok yakışanı yap ve hep mutlu ol... Ama bunu asla ama asla başkalarının mutsuzluğu üstüne inşa etme! Baban zaman zaman mutluluk düşmanlarına bu fırsatı bilerek ve de bilmeyerek verdi. Tabi ki artık bu fırsat kimseye bir daha verilmeyecek! Sen sakın bu hataya düşme. Evet oğlum ikimize de çok yakışıyor. Seni çok seviyorum canım oğlum... Mutluluğumuza."

Oğluyla fotoğraflarını paylaşan Özcan Deniz'den imalı sözler: Mutluluğu kavrayamayan cahiller var

NE OLMUŞTU?

Oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz, Feyza Aktan ile 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. Özcan Deniz, 2019 yılında "evlilik birliğinin temelinden sarsılması" nedeniyle çekişmeli boşanma davası açmıştı. Eşinin ailesine ve çocuğuna gereken özeni göstermediğini ve ilgisiz davrandığını öne sürmüştü.

Anlaşmalı olarak boşanan Feyza Aktan, geçtiğimiz yıl fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını iddia ederek eski eşi oyuncu ve şarkıcı Özcan Deniz hakkında, "zincirleme şekilde kasten yaralama", "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma", "hakaret" ve "tehdit" suçlarından, ağabeyi Ercan Deniz hakkında da, "konut dokunulmazlığının ihlali", "zincirleme şekilde yaralama", "tehdit", "hakaret" ve "devletin kurum ve organlarını aşağılama" suçlarından şikayetçi olmuştu. Feyza Aktan'ın şikayetinin sonrasında savcılık yürütülen soruşturmayı tamamlamıştı. Savcılık, Özcan Deniz hakkında Feyza Aktan'ı yaralama suçundan 6 aydan 1 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı. Feyza Aktan'ın açtığı velayetin değiştirilmesi davasında da geçtiğimiz aylarda karar çıkmıştı. Çocuğun anne Feyza Aktan'da kalmasının devamına karar veren mahkeme, Özcan Deniz'in görüşme günlerinin ise artırılmasına hükmetmişti.

Oğluyla fotoğraflarını paylaşan Özcan Deniz'den imalı sözler: Mutluluğu kavrayamayan cahiller var
Oğluyla fotoğraflarını paylaşan Özcan Deniz'den imalı sözler: Mutluluğu kavrayamayan cahiller var
Oğluyla fotoğraflarını paylaşan Özcan Deniz'den imalı sözler: Mutluluğu kavrayamayan cahiller var
Oğluyla fotoğraflarını paylaşan Özcan Deniz'den imalı sözler: Mutluluğu kavrayamayan cahiller var
Oğluyla yaşadığı diyaloğu paylaşan Özcan Deniz\'den imalı sözler: Mutluluk entelektüel bir seçimdir, bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya

Son Dakika Magazin Oğluyla yaşadığı diyaloğu paylaşan Özcan Deniz'den imalı sözler: Mutluluk entelektüel bir seçimdir, bir ömür kavrayamayan cahillerle dolu bu dünya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Naci Kuru: Cahillik pacandan akiyor keyfin pasada yok haciii 3 1 Yanıtla
  • Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar
    15:08 Torreira'dan ayrılan Devrim Özkan'dan yürek hoplatan pozlar

    Ünlü oyuncu Devrim Özkan, Galatasaray'ın Uruguaylı futbolcusu Lucas Torreira ile yaşadığı aşkın ardından ayrılık yaşamıştı. Bu ayrılık uzun süre magazin gündemini meşgul etmişti. Şimdi ise Devrim Özkan, tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Antalya'ya giden ünlü oyuncu, bikinili pozlarını peş peşe paylaşıp "iş ve seyahat" notunu düştü. Paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutulan Özkan'a "Torreira ne kaçırmışsın dön bir bak" şeklinde yorumlar yapıldı.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.


Advertisement