Kobra Murat, altın içinde yüzdürdüğü torunu için şimdi de 7 kurban kestirdi - Son Dakika
Magazin

Kobra Murat, altın içinde yüzdürdüğü torunu için şimdi de 7 kurban kestirdi

Altına olan düşkünlüğüyle bilinen Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler, geçtiğimiz günlerde diş buğdayı için parti yaptıkları torununa altın yağdırdı. Görüntüleriyle herkesin diline dolanan Kobra Murat, bu defa da torunu için 7 tane kurban kesti.

04.04.2023 15:44  Güncelleme: 15:51

Daha önce katıldığı bir programda "2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki 'artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor" sözleriyle gündem olan Kobra Murat olarak tanınan Murat Divandiler, torunu için doğum günü partisi düzenledi. Tüm mal varlığını çocukları ve torunu için harcadığını söyleyen şarkıcı, doğum gününde de adeta şov yaptı.

"7 KURBANLI PRENSES TORUNUM"

Çocuklarına ev, yazlık ve araba alan Kobra Murat "Biberonu bile altın" dediği torunu için doğum günü partisi düzenledi. Hiçbir masraftan kaçınmayan ve torununu altınlara boğan Kobra Murat, adağını yerine getirerek 7 adet kurban kesti. O anları Instagram hesabından yayınlayan Kobra Murat, "Mübarek Ramazan ayında torunumun 7 tane kurban adağını kestik. Yüce rabbime şükürler olsun yüce Allah'ım adaklarımızı, oruçlarımızı, namazlarımızı, hayırlarımızı, dualarımızı, zekatlarımızı ve fitrelerimizi kabul etsin inşallah. Amin... 7 tane kurbanlı prenses torunum Ceylin Alanur şifa sultan maşallah sübhanallah Allah nazarlardan saklasın inşallah amin" ifadelerini kullandı.

Kobra Murat altınlara boğduğu torunu için bu sefer de 7 tane kurban kestirdi
Kobra Murat altınlara boğduğu torunu için bu sefer de 7 tane kurban kestirdi
Kobra Murat altınlara boğduğu torunu için bu sefer de 7 tane kurban kestirdi
Kobra Murat, altın içinde yüzdürdüğü torunu için şimdi de 7 kurban kestirdi

Son Dakika Magazin Kobra Murat, altın içinde yüzdürdüğü torunu için şimdi de 7 kurban kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Erol MARASLI: Vaybe hayat adil değil birileri yiyecek ekmek bulamazken birileri şatafat içinde yüzüyor 118 4 Yanıtla
  • Necati Kaya: Iyide nereden geliyor bu degirmenin suyu. O cirtlak sesle kimse bana şarkicı oradan geliyor demesin. 88 9 Yanıtla
    Beşiktaş 1903: Erdoganci 4 1
  • Günay C: Allahın işine karışılmaz, verdiğine verir vermediğinden alır.Onun için kimsenin parasına nerden alıyor bu parayı demeyin, Allahın işine karışmayın günahtır. Herkes şansına razı gelsin Allahım bizede nasip eyle de otur yerine. 1 4 Yanıtla

Advertisement