Sibel Can Sünnet Şöleninde - Son Dakika
Magazin

Sibel Can Sünnet Şöleninde

Sibel Can Sünnet Şöleninde

4. Side Geleneksel Sünnet Şöleni'nde Sibel Can Sahne Aldı.

19.07.2010 14:06

SİDE Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni'nde sahneye çıkan Sibel Can, Antik Side Limanı'ndaki konserinde büyüledi.Sahneye sünnet çocuklarını da davet eden Can, çocuklarla birlikte şarkı söyledi.

Sanatçı Sibel Can, Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Side Belediyesi tarafından düzenlenen 'Geleneksel Sünnet Şöleni'nde sahneye çıktı. Side Antik Limanı'nda düzenlenen şölene, Side Belediyesi tarafından sünnet ettirilen 45 sünnet çocuğu ile turistlerin de aralarında bulunduğu binlerce kişi katıldı. 10. Yıl Marşı ve havai fişekler eşliğinde konserine başlayan Sibel Can, eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Side Belediye Başkanı Ak Partili Abdulkadir Uçar, Sibel Can'a nazar boncuklu Cumhuriyet Altını ile bir buket çiçek verdi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sibel Can, konserin sonuna doğru sünnet çocuklarını da sahneye aldı. Çocuklarla bir süre sohbet eden Can, onlarla birlikte şarkı söyledi. Tatil için Side'de bulunan Moldova Kültür Bakanı Boris Focşa da eşiyle birlikte Sibel Can'ın konseri izledi. Side Limanı'na tekneyle gelen Can, konser sonrasında yine tekneyle alkışlar arasında beldeden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Sibel Can Sünnet Şöleninde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement