Son dakika magazin haberleri! 24 saatte yaşanan magazin olayları - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri! 24 saatte yaşanan magazin olayları

Son dakika magazin haberleri! 24 saatte yaşanan magazin olayları

Şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları yayınladı, Yasak Elma dizisinde yasak aşk ortaya çıkıyor, Danilo Zanna'dan ayrılık açıklaması geldi gibi son dakika magazin haberlerinin yer aldığı magazin turu bu sayfada yer almaktadır.

05.10.2021 11:11  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canlı yayına telefon ile bağlanan Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajlar hakkında konuştu, 9 yıllık eşinden boşanan Danilo Zanna paylaşımı gibi yaşanan son dakika magazin olayları haberimizde yer almaktadır.

YASAK ELMA'DA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Son dakika magazin haberleri! 24 saatte yaşanan magazin olayları

Dün akşam yeni bölümüyle yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız, şüphelendiği için eşi Çağatay'ın peşine düştü ve eşinin gizlice tuttuğu eve gitti. Yasak aşkı yakalayan Yıldız, Çağatay ve Kumru'yu birbirini öperken gördü.

Başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Berk Oktay'ın paylaştığı Yasak Elma, dün akşam 114. bölümüyle ekrana geldi. Eşi Çağatay'ın kendisini aldattığını anlayan Yıldız harekete geçti ve gördüğü manzara karşısında adeta yıkıldı. <<<>>>

ÜNLÜ ŞEF DANİLO ZANNA AYRILIK HABERLERİNİ DOĞRULADI

Son dakika magazin haberleri! 24 saatte yaşanan magazin olayları

MasterChef Türkiye yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna, 9 yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldığını açıkladı. Haklarında çıkan ayrılık haberleriyle ilgili yazı paylaşan Zanna, "Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bu kararı aldık" sözlerine yer verdi.

Seyahat amaçlı geldiği Türkiye'de Tuğçe Demirbilek'le tanıştıktan sonra kalmaya karar veren Danilo Zanna, sempatikliğiyle kısa sürede ekranların sevilen yüzlerinden biri olmuştu. 2012 yılında Tuğçe Demirbilek ile evlenen ve 2013'te oğulları Zeno Tibet'i kucaklarına alan çiftin şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı aldığı magazin basınına bomba gibi düştü. Ayrılık kararının ardından ailesiyle yaşadığı evden taşınan Zanna, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak ayrılık iddiasını doğruladı. <<<>>>

ŞARKICI ECE RONAY, MEHMET ALİ ERBİL'İN MESAJLARINI İFŞALADI

Son dakika magazin haberleri! 24 saatte yaşanan magazin olayları

29 yaşındaki şarkıcı Ece Ronay, sosyal medya hesabından 64 yaşındaki Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa etti. Ronay, "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum, Memelerini Tiktok'ta açıp göstermek daha mı saygın" mesajlarını paylaştı.

Karpuz isimli şarkısıyla ünlenen genç şarkıcı Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı ses kayıtlarını ve mesajlarını ifşa etti. Instagram hesabından sitem dolu bir paylaşım yapan Ronay, "Klibimde oynattım ama sonrasında ahlaksızlıkları devam etti" dedi. <<<>>>

MUSTAFA KESER, BÜLENT ERDOY HAKKINDA AĞIR KONUŞTU

Son dakika magazin haberleri! 24 saatte yaşanan magazin olayları

Bülent Ersoy ile sunduğu program yayından kaldırılan Mustafa Keser, eski partnerine yönelik sert açıklamalarına devam ediyor. Bülent Ersoy'un kendisine hizmetçisi gibi muamele ettiğini dile getiren Keser, "Ben ondan 6-7 yaş büyük bir adamım. Bana oradan 'Keserrrr' diye bağırıyor. Rahatsız olduğum için bakmadım ardından 'Kürdoo' diye sesleniyor" sözleri ile öfkesini kustu.

Bülent Ersoy ile ile birlikte sundukları 'Benzemez Kimse Bize' programı sadece iki bölümde yayından kaldırılan Mustafa Keser, Instagram'da yayınladığı mesajda partnerine "Yersiz kapris" suçlamasında bulunmuştu. <<<>>>

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! 24 saatte yaşanan magazin olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement