Türkiye, HADO Avrupa Şampiyonu oldu - Son Dakika
Magazin

Türkiye, HADO Avrupa Şampiyonu oldu

Türkiye, HADO Avrupa Şampiyonu oldu

İSFANBUL Tema Park isim sponsorluğunda ve ev sahipliğinde Kanal D, Radyo D ve Fanatik'in desteği ile Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen HADO Avrupa Şampiyonası, birbirinden çekişmeli oyunlarla tamamlandı.

26.09.2021 13:46  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSFANBUL Tema Park isim sponsorluğunda ve ev sahipliğinde Kanal D, Radyo D ve Fanatik'in desteği ile Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen HADO Avrupa Şampiyonası, birbirinden çekişmeli oyunlarla tamamlandı. HADO Türk Milli Takımı'nın da aralarında olduğu 10 ülkeden yüzü aşkın HADO sporcusunun kıyasıya mücadele ettiği şampiyonada kupayı Türkiye Beyaz Milli Takımı kaldırdı. Şampiyonada ilk dörde giren Türkiye Beyaz, Türkiye Kırmızı, Yunanistan ve Fransa Milli Takımları toplamda 10 bin dolar para ödülü ve HADO Dünya Kupası'na katılmaya hak kazandı.

İSFANBUL Tema Park HADO Avrupa Şampiyonası 2021 tamamlandı. HADO Dünya Kupası'na gidecek dört takım belli oldu. 25 Eylül Cumartesi günü büyük bir çekişmeyle gerçekleşen şampiyonada; Türkiye Beyaz, Türkiye Kırmızı, Yunanistan ve Fransa Milli Takımları ilk dörde girerken toplamda 10 bin dolar para ödülünün sahibi oldu.

Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan, Kıbrıs, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Avusturya, Hollanda, Fransa, İspanya, Birleşik Krallık ve Türkiye Özel Konuk Takımları'nın mücadele ettiği şampiyonada, Türkiye Beyaz Takımı şampiyona da kupayı kaldırdı. Türkiye Kırmızı Takımı ikinci, Yunanistan Takımı üçüncü, Fransa Takımı ise dördüncü sıraya yerleşti.

Türkiye, HADO Avrupa Şampiyonu oldu

"Eğlencenin yanı sıra e-sporun da merkezi olmaya devam edeceğiz"

Dereceye giren takımları verdikleri mücadele için tebrik eden İSFANBUL Tema Park Direktörü Tankut Tonger, "İsim sponsoru olduğumuz şampiyona ile birlikte tema parkımızda bu zamana kadarki en büyük organizasyonlardan birine ev sahipliği yaptık. E-sporun ve HADO'nun kalbi tüm gün tema parkımızda attı. HADO Şampiyonası'nın heyecanı tüm dünyaya İSFANBUL'dan yayıldı. 12 ülkeden yüzü aşkın oyuncunun katıldığı şampiyona ile tüm dünya gözünü ülkemize çevirdi. E-sporun ülkemizde daha fazla tanınması ve herkes için ulaşılabilir olması amacıyla sponsor olduğumuz şampiyona ile e-spora ve HADO'ya olan farkındalığın yanı sıra ülkemizin tanıtımına da katkı sağladık. HADO severler şampiyonayı kanald.com.tr ve Kanal D YouTube adreslerinden de canlı izleme fırsatı buldu.  Ülkemizin ve e-sporun tanıtımı için sponsorluklarımıza, yerel ve global etkinliklere ev sahipliği yapmaya, eğlencenin yanı sıra e-sporun da merkezi olmaya devam edeceğiz. Bu doğrultuda 9 Ekim'de Türkiye E-spor Futbol Ligi ve Türkiye E-spor Basketbol Ligi'nin 32 takımı ile yapacağı lansmanın da ev sahibi olacağız. Tüm e-spor tutkunlarını o günün heyecanını yaşamaya bekliyoruz" diye konuştu.

" Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına yakışır bir hediye verecekler"

Şampiyonada Türkiye Milli Takımları'nın elde ettiği derecelerden dolayı son derece gururlu olduğunu söyleyen Tonger, "İlk kez Türkiye'de gerçekleşen şampiyonada Türkiye Beyaz Milli Takımı'mız birinci, Türkiye Kımızı Milli Takımı'mız ikinci oldu. Türk takımlarının başarısı ülkemiz ve bizler adına ayrı bir gurur kaynağı oldu. Milli takımlarımız 19 Mayıs 2023 yılında gerçekleştirilecek Dünya HADO Kupası'nda ülkemizi temsil edecek. İnanıyoruz ki milli takımlarımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına yakışır bir hediye verecek. İSFANBUL Tema Park olarak bugün olduğu gibi gelecekte de HADO Milli takımlarımızın ve sporcularımız yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

HADO Türkiye Direktörü Koray Erdemir de yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi: "Geleceğin sporu HADO'nun Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapmaktan ve ilk kez katılmış olduğumuz turnuvada şampiyonluğa ulaşmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. İSFANBUL Tema Park'ta düzenlenen bu organizasyona ev sahipliği yapan İSFANBUL Tema Park Direktörü Tankun Tonger ile birlikte bizlere bu yolda büyük destek veren sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Son olarak; Geleceğin Sporu HADO'ya ülkemize adım attığı günden bu yana sahip çıkan tüm oyun severlere de ayrıca teşekkürü borç bilirim."

Türkiye, HADO Avrupa Şampiyonu oldu

İSFANBUL'dan sonra şimdi sıra HADO Dünya Kupası'nda

Zorlu rakiplerle çetin karşılaşmalar sonrası şampiyonda birinciliği aldıkları için son derece mutlu olduklarını söyleyen Türkiye Beyaz Milli Takımı, "İSFANBUL Tema Park HADO Avrupa Şampiyonası bizim için oldukça farklı bir deneyim oldu. Zorlu rakiplerle yaptığımız çekişmeli maçlar sonrası birinciliğe çıkarak kupayı almaya hak kazandık. Bundan sonra önümüzde daha zorlu rakiplerle mücadele edeceğimiz HADO Dünya Kupası var. İSFANBUL'da olduğu gibi dünya kupasında da vereceğimiz mücadele ile kupayı kaldıracağımıza inanıyoruz" diye konuştu.

Şampiyonayı anlık takip ettiler, HADO'yu deneyimlediler..

Şampiyona heyecanını İSFANBUL Tema Park'ta anlık yaşamak isteyen HADO tutkunları, şampiyona sonrası tema parkta yer alan HADO sahasında geleceğin sporunu deneyimleyerek eğlenceli anlar yaşadı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Magazin Türkiye, HADO Avrupa Şampiyonu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'
    21:10 Müjde Ar'a Münih Türk Film Günlerinde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü'

    Münih'te düzenlenen 35. Münih Türk Film Günlerinde Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar'a 50. Sanat Yılı dolayısıyla 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' verildi. Müjde Ar ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada kadınları desteklemeye adadığı hayatını anlattı ve kendisine verilen ödülün iki sahibi olduğunu belirtti. Ayrıca, Müjde Ar'ın Şener Şen ile başrolleri paylaştığı 'Şalvar Davası' adlı film restore edilerek festivalde gösterildi.

  • Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı
    21:10 Neşe Aksoy'dan Akciğer Kanseri İtirafı

    Magazin dünyasının tanınmış isimlerinden Neşe Aksoy, yaklaşık 10 ay önce akciğer kanseri teşhisi konulduğunu ve yaşadıklarını magazinci.com'daki köşesinde paylaştı. Aksoy, son tahlillerinde yeni kitlelerin görüldüğünü belirterek gelecek süreç hakkında bilgi vermedi.

  • Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti
    20:11 Edirne'nin Tava Ciğer Elçisi Bahri Dinar Vefat Etti

    Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin meşhur lezzeti tava ciğeri ve şehri tanıtmak için yaptığı çalışmalarla bilinen Dinar'ın vefat haberi, Edirnelileri derin bir üzüntüye boğdu. Cenaze törenine birçok önemli isim katıldı ve Bahri Dinar için duygusal açıklamalar yapıldı.

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı
    17:10 Erol Küçükyalçın'ın Anma Konseri Cem Karaca Kültür Merkezi'nde Yapıldı

    2018 yılında hayatını kaybeden Türk Musikisi'nin önemli isimlerinden Erol Küçükyalçın için anma konseri düzenlendi. İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği Başkanı Nilüfer Fenerci Yargıcı, konuşmasında hocanın adını yaşatmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Konserde Küçükyalçın'ın en sevdiği Türk Musikisi şarkıları seslendirildi ve izleyiciler de şarkılara eşlik etti. Erol Küçükyalçın, TRT radyolarında bantları denetimden geçen nadir sanatçılardan biriydi ve 40 yıl boyunca İstanbul Türk Musikisi Sevenler Derneği'nin hocası ve şefi olarak görev yapmıştı.

  • Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu
    17:09 Ege, İstanbul'u farklı gözlerle anlatan klibi hakkında konuştu

    Ege, çekilen görüntülerden sonra İstanbul'u daha önce hiç böyle görmediğimizi söyledi. Ayrıca, oyuncuların şarkı söylemesi konusunda da açıklamalarda bulundu ve bu durumun mesleki etikle bağdaşmadığını ve haksız rekabete neden olduğunu belirtti.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi
    14:45 Tom Cruise'nin 10 yıldır görüşmediği kızı, yıllar sonra ilk kez görüntülendi

    Babası Tom Cruise ile 10 yıldır görüşmeyen ve basında hiç yer almayan kızı Suri Cruise 18 yaşına bastı. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen genç kızın, annesine benzerliği de dikkat çekti.


Advertisement