Tom Cruise'un Eski Sevgilisi Ünlü Aktörün Bilinmeyenlerini Anlattı - Son Dakika
Magazin

Tom Cruise'un Eski Sevgilisi Ünlü Aktörün Bilinmeyenlerini Anlattı

Tom Cruise'un şöhrete kavuşmadan önceki yaşantısını gözler önüne seren gençlik aşkı, "Okul balosunda tanıştık. Sonrasında her fırsatta cinsel ilişkiye giriyorduk" dedi.

22.03.2016 09:34  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tom Cruise, bugün beyazperdenin en ünlü aktörlerinde biri. Bir anda şöhretin zirvesine çıktığı Top Gun'dan Görevimiz Tehlike serisine uzanan yolda hem büyük bir servet hem de nüfuz kazandı. Peki ya şu anda 50'li yaşlarının ilk yarısında hayatta belki de istediği pekçok şeyi elde etmiş olan Cruise yıllar önce daha adını bile kimse bilmezken hatta adı Tom Cruise bile değilken nasıldı?

Aktörün ilk gençlik döneminde iki yıl boyunca birlikte olduğu ilk sevgilisi Diane Cox hem eski albümleri hem de "eski defterleri" açtı ve aktörün bilinmeyenlerini anlattı.

"TOM BENİ SÜZÜYORDU, BEN DE ONU"

Tom Cruise Mapother ile 1979 yılında okul balosunda tanıştığını belirten Cox, "Bir arkadaşımla baloya katıldım, henüz 17 yaşındaydım. Tom'la balo sonrası partide karşılaştık. Tom beni süzüyordu, ben de onu. O gece peşimde dolandı, cesaretini topladı ve bana birlikte çıkmayı teklif etti. Tuvaletten çıkmıştım. Kocaman gülüşüyle ve elinde bir şişe içkiyle karşımda dikiliyordu. Tuvaletin hemen dışında orada ilk kez öpüştük. O gece cinsel ilişki yaşamadık, çıkmaya başladık. Partiye birlikte geldiğimiz eşlerimizi ektik. Parti sonrası birlikte takıldık, birbirimizden hoşlandığımızı o zaman anladım" sözleriyle Tom ile olan ilk tanışmasını anlattı.


"HER FIRSATTA CİNSEL İLİŞKİ YAŞADIK"

İki genç aşığın romantizminin zirveye varması çok sürmedi. Diane, Tom'u kurgu karakter Austin Powers'a benzettiğini ifade ederek, "Bulabildiğimiz her fırsatta cinsel ilişki yaşadık. Tom, Austin Powers gibi çok azgın bir adamdı. Ebeveynlerim etrafta yokken babamın arabasında ilişkiye girdik. Bir sefer de Tom'un evinin garajında ilişki yaşamıştık" cümleleriyle tutkulu anları dile getirdi.

"İNSANLAR HEMEN ONUN CAZİBESİNE KAPILIRDI"

"Tom yaşıtlarından olgun davranıyordu. O bizlerin henüz o yaşlarda göremediği bazı şeyleri yetişkinler perspektifinden görüyordu. O çok hızlı büyüdü. Üç kız kardeşiyle çok yakındı. Bir seferinde bana kız kardeşleriyle çok yakın olduğunu hatta öpüşmeyi kendisine ablalarının öğrettiğini söyledi. O uzun biri değildi. Fakat büyük kalçaları vardı. İnsanlar hemen onun cazibesine kapılırdı."


Tom ve Diane, iki yıldan fazla süren bir ilişki yaşadı. Ta ki Tom'un bir arkadaşı Diane'in başka bir erkekle onu aldattığını söyleyene kadar. Tom çalışmak için Glen Ridge kasabasına taşınmıştı. 1980'lerin başında iletişim imkanlarının kısıtlı oluşu genç sevgililerin irtibatını zorlaştırınca Diane farklı insanları tanıma ve vakit geçirme arzusuna kapıldı. Bu durum sevgililerin arasında kıskançlık temelli tartışmaların yaşanmasına sebep oldu.


"KISKANÇLIK KRİZİNE GİRDİ"

Bu zamanları Diane şu sözlerle ifade etti: "Ben başka insanlarla da tanışmak istiyordum. Tom çok kıskanç ve aşırı korumacıydı. Bense buna alışık değildim. Hatta kız kardeşlerine 'ben başka insanları da tanımak istiyorum' dedim, onlardan bu konuda bana yardım edeceklerini umut ettim. Tom'un kıskanç ve korumacı tavırları beni bezdirdi. O çok kırılgandı. Başka biri bana çiçek göndermişti. Ben çiçekleri Tom'un gönderdiğini düşünerek kazara ona teşekkür ettim. Bu onu çıldırttı, kıskançlık krizine girdi."


"BAŞKA BİRİYLE İLİŞKİYE BAŞLADIM"

"Elbette ben de kıskanırdım lakin o kimi zaman Kaliforniya'da kimi zaman Las Vegas'taydı. Ona telefonla ulaşmaya çalışıyordum. İhtiyacım olduğunda ya da onunla birlikte olmak istediğimde bunu yapamıyordum. O zaman anladım yollarımızın ayrılacağını. Onun kalbini kırdım. Başka biriyle bir ilişkiye başladım. Tom'un bir arkadaşı bunu öğrendi ve Tom'a söyledi. 'Taps' filminin çekimleri sırasında New Jersey'den taksi tutup kaldığı otele gittim. Tom gayet açık bir şekilde beni sevdiğini ama artık aşık olmadığını söyledi. Bu benim için beklenmedik bir şeydi. O geceyi odasında birlikte geçirdik. Sabah uyandığımda çoktan film setine gitmişti."


İki sevgili birbirlerini son kez Tom Cruise'u dünyaca üne kavuşturan 'Riskli İş' filminden hemen sonra gördü. Cruise doğup büyüdüğü Glen Ridge, New Jersey'e gelmiş ve ev partisine katılmıştı. Partide Tom ile karşılaşan Diane, ünlü aktörün kendisine, " Hollywood'u testislerinden yakaladım" dediğini ifade etti.

500 milyon dolardan fazla bir servete ve dünya çapında şöhrete sahip olan aktörle yaşadığı ilişki sonrası kimi zaman geçmişe dönüp baktığını ve gençlik aşkının başarısına sevindiğini belirten Diane, herkesin imrendiği o tarz bir hayatı kaçırdığı düşüncesini taşımadığını söyledi.



Tom Cruise\'un Eski Sevgilisi Ünlü Aktörün Bilinmeyenlerini Anlattı

Son Dakika Magazin Tom Cruise'un Eski Sevgilisi Ünlü Aktörün Bilinmeyenlerini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement