AK Parti'li Karahocagil'den DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'a Baykar tepkisi - Son Dakika
Politika

AK Parti'li Karahocagil'den DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'a Baykar tepkisi

AK Parti\'li Karahocagil\'den DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan\'a Baykar tepkisi

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Baykar'a yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

26.01.2023 16:40  Güncelleme: 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Amasya Milletvekili Mustafa Levent Karahocagil, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Baykar'a yönelik açıklamalarına tepki gösterdi.

Karahocagil, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "Sayın Babacan, geçen haftalarda 'İHA'ya, SİHA'ya yani milli savunma sanayisine dokunacağını' dile getirme cüretini kendinde bulmuştur." dedi.

İHA ve SİHA'ların kimin canını yaktığını soran Karahocagil, şunları kaydetti:

"Ülkemizde kalleş PKK ve türevleri; yani bu ülke topraklarına göz koyan, küreselleşme palavrası adı altında kendi sömürü düzeninde tutup, ilerlememizi, gelişmemizi, büyümemizi, güçlenmemizi, üretmemizi istemeyenler elbette ki bitirmek isterler. Sayın Babacan, siz kendinizi bir yerlere beğendireceksiniz, aferin dedirtip sırtınızı sıvazlatacaksınız, sizlere vadedilen koltuklara oturacaksınız diye, bu ülkenin evlatlarına, yiğitlerine, aslanlarına iftira attırmayız, tehdit ettirmeyiz o lafları yedirtiriz, onlara dokundurtmayız."

Birçok ülkenin Türkiye'deki gelişmelere gıptayla bakarken Babacan ve Babacan gibilerin düşmanın ekmeğine yağ bal sürme peşinde olduklarını ifade eden Karahocagil, "Bugün bir koltuk sevdası için bunu yapan, yarın bir başka koltuk uğruna vatanını satmaz mı?" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika AK Parti'li Karahocagil'den DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan'a Baykar tepkisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement