AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar Açıklaması - Son Dakika
Politika

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar Açıklaması

AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar Açıklaması

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Basri Yılmaz’ı ziyaretinde konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, terör örgütleriyle ilgili, “Ya silahlarını gömecekler ya da silahları ile gömülecekler” dedi.

30.10.2015 12:47

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Basri Yılmaz'ı ziyaretinde konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, terör örgütleriyle ilgili, "Ya silahlarını gömecekler ya da silahları ile gömülecekler" dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Gaziantep Milletvekil Şamil Tayyar, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ile birlikte Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Gaziantep Şubesi Başkanı Basri Yılmaz'ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan Tayyar, hükümetin PKK, IŞİD gibi terör örgütlerine yönelik başlattığı operasyon ve mücadelenin aynı kararla süreceğini kaydetti. Terör örgütlerine uyarıda da bulunan Tayyar, "Ya silahlarını gömecekler ya da silahları ile gömülecekler. Bu mücadelenin başka türlü sona ermesi mümkün değil" dedi. Tayyar, her zaman şehit aileleri ve gazilerin yanlarında olduklarını ve yanlarında olmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın ziyarete ayrı bir anlam kattığını dile getiren Dernek Başkanı Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yılmaz, dernek üyesi şehit aileleri ve gazilerin Çanakkale'ye gitmek istediklerini dile getirdi. Belediye Başkanı Tahmajoğlu, memnuniyetle bu talebi değerlendireceklerini ve seçimden sonra uygulamaya koyacakları sözünü verdi. Ziyaret esnasında Şahinbey Belediye Başkanlığının organizasyonu ile Şehit aileleri ve gazilere aşure ikram edildi. Ziyaretin sonunda Yılmaz, Milletvekili Tayyar ile Belediye Başkanı Tahmazoğlu'na, Gaziantep şehitlerinin albümü ile dernek şilti hediye etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement