Ak Partili Çavuşoğlu: "Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye Sahip Çıkma Zamanıdır" - Son Dakika
Politika

Ak Partili Çavuşoğlu: "Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye Sahip Çıkma Zamanıdır"

Ak Partili Çavuşoğlu: "Şimdi Antalya\'ya ve Türkiye\'ye Sahip Çıkma Zamanıdır"

ANTALYA (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1. sıra milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, “Şimdi Antalya’ya ve Türkiye’ye sahip çıkma zamanıdır.

24.10.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (İHA) – AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1. sıra milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, "Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye sahip çıkma zamanıdır. Hem projelerimizi, hem de Türkiye için seçimin önemini anlatacağız. Millet gerçekleri görüyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1. sıra milletvekili adayı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Korkuteli İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen istişare toplantısına katılmak ve sivil toplum kuruluşları ile buluşmak için Korkuteli'ne geldi. İlk olarak İlçe binasına gelen Çavuşoğlu, milletvekili adayları Av. Hakkı Beşkazalı, Mustafa Akdeniz ve AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ile istişare toplantısı yaptı.

Antalya projelerinin yer aldığı kısa film tanıtımının ardından konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, "Geride kalan 14 yılda çok şeyler başardıklarını ve ülkeyi baştan sona değiştirdiklerini anımsatarak, milletin ve ülkenin kendine güvenini geri kazandırdıklarını ifade etti. Türkiye'nin güçlü bir ülke olduğunu, daha fazla çalışıp hizmet edeceklerini dile getiren Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye sahip çıkma zamanıdır. Siz zaten bunun bilincindesiniz ama bunu herkese anlatacağız. Hem projelerimizi, hem de Türkiye için seçimin önemini anlatacağız. Millet gerçekleri görüyor. 7 Haziran'dan bu yana partilerin tutumunu da görüyor, Bahçeli'nin de tutumunu görüyor. HDP'ye oy verenler de gerçeği görmeye başladı. Bu ülkenin ekonomisini, eğitimini başka bir partiye emanet edemeyeceğini milletimiz anladı. Bu sebeplerden dolayı bu kadroların sorumluluğu herkesten çok daha fazla."

Çavuşoğlu, birçok engellemelerle karşılaştıklarını, bunların her birini milletin desteğiyle atlattıklarını anımsatarak son olarak Gezi Parkı olaylarının başlatıldığını, 17-25 Aralık süreci yaşandığını ve PKK terör örgütünün öne sürüldüğünü kaydetti. Terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceklerini vurgulayan Çavuşoğlu, bu mücadelede yerli savunma sanayi ürünlerinin de kullanıldığına dikkati çekti.

İstişare toplantısının ardından öğretmenevine geçen Çavuşoğlu, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla düzenlenen toplantıya katıldı. Partisinin projeleri hakkında bilgi veren Çavuşoğlu, 14 senede 20 milyar liradan fazla bütçeyi Ankara'dan getirdiklerini ifade etti. Türkiye'nin sağlık alanında kaydettiği gelişmeye dikkati çeken Çavuşoğlu, "Şimdi bunu daha da geliştirmemiz lazım. Milli aşımız olması lazım. Sağlıkta kullanılan tüm tesisatları da kendimiz üretmemiz lazım. Nasıl uçak, insansız hava aracı yapıyorsak nasıl kendi tankımızı yapıyorsak kendi silahımızı yapıyorsak sağlık ve diğer alanlarda da milli üretimi güçlendirmemiz lazım" dedi.

Terör örgütlerinin Türkiye'ye saldırmasının tesadüf olmadığını kaydeden Çavuşoğlu, terörle mücadelenin sürdüğünü ve bunların da aşılacağını söyledi. Çavuşoğlu, "HDP'yi anladık. HDP, PKK'nın uydusu kukla bir parti. Onun güdümünden çıkamayacaklarını da gösterdiler. Onun barajı nasıl aştığını da çok iyi biliyoruz. Diyarbakır'da geçen seçimlerden önce bomba nasıl patlatıldıysa şimdi Ankara'daki bomba da aynı amaçla patlatıldı" diye konuştu.

Çavuşoğlu daha sonra yaya olarak esnaf gezisi yaparak Nur Pastanesinde Yanıksı dondurma yedikten sonra ilçeden ayrıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ak Partili Çavuşoğlu: 'Şimdi Antalya'ya ve Türkiye'ye Sahip Çıkma Zamanıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement