Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: "Kim Ne Derse Desin, Kim Nerede Durursa Dursun... - Son Dakika
Son Dakika Logo

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: "Kim Ne Derse Desin, Kim Nerede Durursa Dursun...

15.05.2018 15:38

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: "Kim ne derse desin, kim nerede durursa dursun Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkına göre Kudüs, Filistin Devleti'nin başkentidir, başkenti olmaya da devam edecektir.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: "Kim ne derse desin, kim nerede durursa dursun Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk halkına göre Kudüs, Filistin Devleti'nin başkentidir, başkenti olmaya da devam edecektir. Türkiye, her daim ve her yerde Filistin davasının ve Kudüs'ün müdafisi olmaya devam edecektir. İsrail'in Filistin topraklarındaki işgali sona erene, Kudüs özgürleşene kadar Türkiye bu tutumunu kararlı bir şekilde sürdürmeye devam edecektir."

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ: 'Kim Ne Derse Desin, Kim Nerede Durursa Dursun... - Son Dakika


Advertisement