Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel\'i ziyaret etti

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, Ankara'da gerçekleştirdiği temaslar kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti. Subaşı, Milletvekili Yaşar Tüzün ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Genel Başkan Özel'i ziyaret ederek grup toplantısına katıldı. Ziyaretler hakkında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Subaşı, Özgür Özel ve yönetimine teşekkürlerini iletti ve daha güçlü bir Türkiye için çalışacaklarını belirtti.

16.11.2023 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, Ankara temasları kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti, grup konuşmasını takip etti.

Milletvekili Yaşar Tüzün ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Genel Başkan Özel'i ziyaret eden Başkanvekili Subaşı, programı kapsamında Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında gerçekleştirilen grup toplantısına katıldı.

Yaptığı ziyaretler hakkında sosyal medya hesabında paylaşım yapan Başkan Subaşı, "Milletvekilimiz Yaşar Tüzün ve Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Başkanı seçilen Sayın Özgür Özel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Güler yüzü, enerjisi ve vizyonuyla değişimi Türkiye'de hissettirecek Genel Başkanımız Özgür Özel ve yönetimine, ilgisi ve nazik ağırlamaları için teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte daha güçlü ve daha mutlu bir Türkiye için çalışacağız" dedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Bilecik Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement