CHP'nin Berberoğlu'nun Tutuklanmasına Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Politika

CHP'nin Berberoğlu'nun Tutuklanmasına Tepki Yürüyüşü

CHP\'nin Berberoğlu\'nun Tutuklanmasına Tepki Yürüyüşü

MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, "Mit Tırları davası"nda mahkumiyet kararı alan Enis Berberoğlu'nun tutuklanması üzerine CHP'nin başlattığı yürüyüşe ilişkin "CHP fabrika ayarlarına geri dönmek zorundadır.

17.06.2017 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Aydın İl Başkanı Levent İlter, "Mit Tırları davası"nda mahkumiyet kararı alan Enis Berberoğlu'nun tutuklanması üzerine CHP'nin başlattığı yürüyüşe ilişkin "CHP fabrika ayarlarına geri dönmek zorundadır. Aksi taktirde Atatürk'ün ruhu onları lanetleyecektir." dedi.

İlter, partisinin Nazilli İlçe Başkanlığına atanan Zafer Keskin'in yönetimi kurulunu tanıtma toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Keskin'e yeni görevinde başarılar dileyen İlter, partisinin tüm ilçelerde güçlü bir şekilde çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

MİT tırlarının durdurulmasıyla ilgili davada tutuklanan CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu için başlatılan tepki yürüyüşüne dair görüşleri sorulan Keskin, Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğine dikkati çekti.

CHP ülkeyi geriyor

Bu süreçte ana muhalefet partisi lideri ve yönetiminin atacağı her adımın, söyleyeceği her sözün önemli olduğunu belirten İl Başkanı İlter, " Cumhuriyet Halk Partisi, fabrika ayarlarına geri dönmek zorundadır. Aksi takdirde Atatürk'ün ruhu onları lanetleyecektir." dedi.

CHP'nin, Türkiye'nin düşmanlarına yardım ettiğini savunan İlter, "Cumhuriyet Halk Partisinin varlığı Türkiye Cumhuriyeti için bir beka meselesi haline gelmiş, tehlikeli sularda yüzmektedir. Bunu önemle ifade etmek istiyorum. Ülkesini Avrupa Birliği'ne, NATO'ya, oraya buraya jurnalleyen, dış müdahaleye davetkar, uluslararası savaş mahkemelerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanının yargılanacağından bahseden bir Cumhuriyet Halk Partisi'nden bahsediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi ülkeyi germekte ve Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanlarının değirmenlerine su taşımaktadır." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'nin Berberoğlu'nun Tutuklanmasına Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement