Erdoğan, Gökçek'te Karar Kıldı - Son Dakika
Politika

Erdoğan, Gökçek'te Karar Kıldı

Erdoğan, Gökçek\'te Karar Kıldı

Başbakan Erdoğan, Ankara'daki Adaylarını Açıkladı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimlerine Melih Gökçek ile Gireceğini Belirtti.

01.01.2009 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Erdoğan, Ankara'daki adaylarını açıkladı ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı Seçimlerine Melih Gökçek ile gireceğini belirtti.

Antep ve Erzurum'daki belediye başkanları adaylarını da değiştirmeyen Başbakan Erdoğan, her üç belediyenin de çalışmalarını geniş çaplı anlattı ve Ankara'da yola mevcut belediye başkanı Melih Gökçek ile devam edeceklerini açıkladı.

Ankara'da büyükşehir belediye başkanlığı için adaylığını açıklayan Turgut Altınok yeniden Keçiören belediye başkanlığı için aday gösterildi. Böylece, Ankara'ya dair haftalardır süren bilmece de çözülmüş oldu.

CHP ise, Murat Karayalçın'ı Ankara'dan aday göstermişti.

AK Parti'nin Ankara, Erzurum ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayları ile Ankara'nın bazı ilçelerinin belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla parti genel merkezinde tören düzenlendi.

Törende konuşan Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına Melih Gökçek'in, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına Ahmet Küçükler'in ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına da Asım Güzelbey'in yeniden aday gösterildiğini açıkladı.

Erdoğan, Ankara'nın bazı ilçelerinde de adayları açıkladı.

Akyurt'ta Gültekin Ayantaş, Altındağ'da Veysel Tiryaki, Kazan'da Lokman Ertürk, Keçiören'de Turgut Altınok, Yenimahalle'de Ahmet Duyar, Çamlıdere'de Hazım Canercan, Güdül'de Hüseyin Erdoğan ve Pursaklar'da Selçuk Çetin yeniden aday gösterildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika Erdoğan, Gökçek'te Karar Kıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement