Fetullah'ın Amerika'nın Bir Piyonu Olduğu Ortaya Çıktı" - Son Dakika
Politika

Fetullah'ın Amerika'nın Bir Piyonu Olduğu Ortaya Çıktı"

TBMM 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Maskeleri düştü ve onun artık Fetullah değil tam bir 'lanetullah' olduğunu bütün Müslümanlar ve dünya anladı.

05.08.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ÖMER YASİN ERGİN - TBMM 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin, "Maskeleri düştü ve onun artık Fetullah değil tam bir 'lanetullah' olduğunu bütün Müslümanlar ve dünya anladı. Fetullah'ın Amerika'nın bir piyonu olduğu ortaya çıktı." dedi.

Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 28 Şubat postmodern darbesinin yargı kullanılarak yapıldığını, tamamen bir yargı ihtilali olduğunu söyledi.

28 Şubat'ın medya, yargı ve askeriye içindeki maşaların müşterek operasyonu olduğunu savunan Yılmaz, asıl hedefin Amerika ve dış güçlerin talimatıyla İslami değerleri ve İslam medeniyetini savunanlar olduğunu dile getirdi.

"Müslüman'ı Müslümanla yok etme planı yapıldı"

O dönem yenilmediklerini dile getiren Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Anayasa Mahkemesi kanunları çiğneyip Refah Partisi'ni kapatarak bir darbe yaptı. 15 Temmuz darbesi ise postmodern değil de dostmodern kılıklı, kuzu postuna bürünmüş kurtların yaptığı bir darbedir. Bilhassa 27 Mayıs 1960 darbesi, 12 Eylül 1980 darbesi ve 28 Şubat darbesi İslami medeniyetin gelişmesine yönelik darbe iken dış güçler kılık değiştirdi. Çünkü halkın değerlerine yapılan darbede devamlı mağdurlar ve mazlumlar güçlendi, halk sahip çıktı. Bu nedenle bu kez taktik değiştirdiler. Müslüman'ı Müslümanla yok etme planı 15 Temmuz'da yapıldı. Şekli çok ayrı. Biri din düşmanlığıyla darbe yapıyor öbürü de dinci gözükerek darbe yapıyor. Maskeleri düştü ve onun artık Fetullah değil tam bir 'lanetullah' olduğunu bütün Müslümanlar ve dünya anladı. Fetullah'ın Amerika'nın bir piyonu olduğu ortaya çıktı."

Yılmaz, 12 Eylül'de darbenin zemininin hazırlandığını, vatandaşların o dönem sağcı ve solcu diye birbirine düşürüldüğünü aktararak, kamuoyunun bilinçlenmesi nedeniyle zemin oluşmayacağından artık darbe olmayacağını düşündüğünü kaydetti.

"(Fetullah Gülen) O güne kadar yalanlarla, rüyalarla kandırmadığı yoktu. Herkesi kandırıyordu ama şimdi bilhassa 17 Aralık'tan sonra kamuoyunun yüzde 50'si uyandı. 15 Temmuz'da bu rakam 95'lere çıktı. Dolayısı ile maskesi düştü. İsrail'deki Netanyahu'nun Türkiye'deki temsilcisi 'Fetanyahu' oldu." diyen Yılmaz, toplumda bu bilinçlenmenin sağlandığını aktardı.

"17 Aralık'ta da yargı ihtilali geliyordu"

Darbenin 28 Şubat'ta da zemini olmadığını, bu nedenle yargı yoluyla yapılmak istendiğini öne süren Yılmaz, şöyle konuştu:

"Maalesef 17 Aralık'ta da yargı ihtilali geliyordu. Artık ihtilale gerek kalmayacaktı. O önlenince, Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın basireti, feraseti ve cesaretiyle halk da meydanlarda ona sahip çıktı. Şimdi ise kanlı silahlı bir ihtilal planlanmış. Bunun tutmayacağını biliyorduk. Gezi parkı eylemlerinde, 17 Aralık'ta halkın Cumhurbaşkanına sahip çıkmak amacıyla meydanlarda oluşu bugünün bir antrenmanıydı, halk hazırlıklıydı. Allah'ın bu şer plana karşı o anda yaptığı hayır planı, her şeyi bozdu. Allah siyonizm ve bu din maskesi altındaki haydutların eliyle yaptıracağı işgal planını bozdu."

"Asıl hedef Türkiye değil"

Darbecilerin asıl hedeflerinin Türkiye olmadığını savunan Yılmaz, "Asıl hedefleri haçlı ordularının Kabe'yi yıkmasıdır. Zaten Türkiye işgal edildi mi kıyameti bekleyin. Çünkü bu dünyanın sonu demektir. Onlar ifsadçıdır. Yakmak, yıkmak onların düzeltmek ise Müslümanların mesleğidir." diye konuştu.

Yılmaz, milletin sağduyulu davrandığını, öldürmek için değil öldürülmek istenenleri korumak için sokaklara çıktığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Fetullah'ın Amerika'nın Bir Piyonu Olduğu Ortaya Çıktı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement