İmamoğlu'na memleketi Trabzon'da davullu zurnalı karşılama: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban - Son Dakika
Politika

İmamoğlu'na memleketi Trabzon'da davullu zurnalı karşılama: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla memleketi Trabzon'a gitti. İmamoğlu'nu havalimanında davul-zurna eşliğinde karşılayan coşkulu kalabalık, ''Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban'' ve ''Ekrem abi gelecek sensin'' sloganları attı.

11.04.2024 17:13

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, memleketi Trabzon'a geldi. Havalimanında İmamoğlu'nu karşılayan kalabalık grup, "Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban" ve "Ekrem abi gelecek sensin" sloganları attı.

İBB Başkanı İmamoğlu, eşiyle birlikte Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde memleketi Trabzon'a geldi. Öğle saatlerinde hava yolu ile kente gelen İmamoğlu, havalimanında davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Çok sayıda partili tarafından coşkuyla karşılanan İmamoğlu, vatandaşları yarın Ortahisar Belediyesi'nde düzenlenecek bayramlaşma programına davet etti.

İmamoğlu'na memleketi Trabzon'da davullu zurnalı karşılama: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban

UFAK BİR KONUŞMA YAPTI

Üzerinde isminin yazılı olduğu Vakfıkebir ekmeği ve Trabzonspor atkısı hediye edilen İmamoğlu, yaptığı konuşmada, "Zahmet ettiniz; herkese güzel bir Ramazan Bayramı diliyorum. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyor, büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Sizi yürekten kucaklıyorum; iyi ki varsınız. Yarın İstanbul'umuzun çok güzel eşleşerek güzel hizmetler yapacağı Ortahisar Belediyesi'nde buluşalım." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na memleketi Trabzon'da davullu zurnalı karşılama: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban

"CUMHURBAŞKANIM ALLAH'INA KURBAN"

Havalimanındaki kalabalık grup, İmamoğlu'na "Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban" ve "Ekrem abi gelecek sensin" sloganları attı. İmamoğlu ise kalabalığı selamlayarak bölgeden ayrıldı. İmamoğlu daha sonra kabir ziyaretleri programları için baba ocağı Akçaabat ilçesi Cevizli Mahallesi'ne geçti.

İmamoğlu\'na memleketi Trabzon\'da davullu zurnalı karşılama: Cumhurbaşkanım Allah\'ına kurban
Kaynak: İHA
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Politika

Son Dakika Politika İmamoğlu'na memleketi Trabzon'da davullu zurnalı karşılama: Cumhurbaşkanım Allah'ına kurban - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (60)

  • Hursit Yavas: Çuf Çuf Ekrem 331 210 Yanıtla
  • fatih mazlum: Gelecegin c.baskani icin 3 aday var yavas erbakan ve imamoglu aralarinda en fazla sansi olan isim. 134 295 Yanıtla
    Abuzer Kadayıf: Yukardaki yorum sizin içinde geçerli 75 50 huseyin ergun: Beni unutmayın. Üçünden daha, zekiyim. Ama siyasi torpilim yok. 4 10
  • Desperado null: cumhurbaşkanlığı yakişir 118 248 Yanıtla
    Ercan Cikmaz: Demli caycilar icin 158 55 Mert kursun : 23 nisan damı katılıyorum 59 21
  • Mert kursun : aç tavuk misali 247 91 Yanıtla
    Necmettin Candar: Aynen öyle 135 70 Hugs70: ağlaya ağlaya devamke 42 102
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement