İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Meclis Üyesi Nezih Özuyar, İYİ Parti'ye katıldı - Son Dakika
Politika

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Meclis Üyesi Nezih Özuyar, İYİ Parti'ye katıldı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Meclis Üyesi Nezih Özuyar, İYİ Parti\'ye katıldı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından rozeti takılan Nezih Özuyar, İYİ Parti'ye geçiş yaptı. İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Özuyar'ın katılımını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

14.11.2023 00:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından geçen haftalarda parti rozeti takılan İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Meclis Üyesi Nezih Özuyar, İYİ Parti'ye katıldı.

CHP listelerinden İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi seçilen ardından İYİ Parti'ye sonrasında ise DEVA Partisi'ne geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Meclis Üyesi Nezih Özuyar, tekrar İYİ Parti'ye katıldı. DEVA Partisi İzmir il yönetiminin 26 Ekim tarihinde yaptığı Ankara ziyaretinde DEVA Partisi Genel Başkan Ali Babacan tarafından rozeti takılan Özuyar, Babacan'ın başkanlığındaki değerlendirme toplantısına ve partinin Anıtkabir ziyaretine de katılmıştı.

İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı, Özuyar'ın partilerine katıldığını sosyal medya hesapları üzerinden "İzmir Büyükşehir ve Bergama Belediye Meclis Üyesi Sayın Nezih Özuyar, İYİ Parti'ye katılmıştır. Kendisini tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz. İzmirimize ve İYİ Partimize hayırlı olsun" notuyla paylaştı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bergama Meclis Üyesi Nezih Özuyar, İYİ Parti'ye katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement