Kılıçdaroğlu, Gezi davası tutuklularını ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Gezi davası tutuklularını ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı davasından tutuklu film yapımcısı Çiğdem Mater ve yönetmen Mine Özerden'i ziyaret etmek için Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na geldi. Kılıçdaroğlu daha sonra Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde Gezi davası tutukluları Can Atalay, Osman Kavala ve Tayfun Kahraman'ı ziyaret etti.

07.10.2023 01:24

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı davasından tutuklu film yapımcısı Çiğdem Mater ve yönetmen Mine Özerden'i ziyaret etmek için Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi davasından tutuklu bulunan Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Can Atalay, Osman Kavala, Tayfun Kahraman'ı Silivri'deki Marmara Cezaevi'nde ziyaret etti. Ardından Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na geldi. Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı davasından tutuklu olan film yapımcısı Çiğdem Mater ve Yönetmen Mine Özerden'i ziyaret etmek için saat 15.30'da cezaevine giriş yaptı. Kılıçdaroğlu'na CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan ve İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu eşlik etti.

Kılıçdaroğlu, Gezi davası tutuklularını ziyaret etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Gezi davası tutuklularını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement