Kurban Bayramı - Son Dakika
Politika

Kurban Bayramı

Kurban Bayramı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Türel: "Temayül yoklamasını 26, 27 Ekim tarihlerinde Antalya'da yapacağız. Bu sonuçlar bizim için önemli ancak kesin sonuç değil. Teşkilatlarımızın kanaatleri...

16.10.2013 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Antalya İl Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, parti binasında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, AK Parti'nin bir hizmet partisi olduğunu, farklı meselelerle uğraşmak yerine halkın derdine çare bulmak için çalıştıkların söyledi.

AK Parti'nin kurulduğu günden itibaren demokratikleşme ve kalkınma adına önemli adımlar attığını belirten Türel, "İşimiz hizmet, gücümüz millet" anlayışıyla hareket ettiklerini anlattı.

Gelecek yıl yapılacak yerel seçimlere dikkati çeken Türel, adaylar konusunda teşkilatın eğilimlerinin önemli olduğunun altını çizdi. Türel, "Teşkilatlarımızın kanaatleri bizim için önemli. Temayül yoklamasını 26, 27 Ekim tarihlerinde Antalya'da yapacağız. Bu sonuçlar bizim için önemli ancak kesin sonuç değil. Teşkilatlarımızın kanaatleri Ankara'da değerlendirme kriterlerimizin içinde yer alacak" dedi.

Türel, Kurban Bayramı'nın huzur ve mutluluk içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundu.

-Eski Kültür ve Turizm Bakanı Günay

Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu'nun Demokrat Parti'den istifa ederek AK Parti'ye katıldığını söyledi.

Kendisinin Demre'de evi olduğunu, zaman zaman Demre'ye geldiğini anlatan Günay, Süleyman Topçu'nun gelecek yıl yapılacak seçimi kazanacağına inandığını ifade etti.

Seçim çalışmaları kapsamında güzel işler yapan AK Partili belediyelerin örnek göstereceğini, AK Partili kadroların yönetmediği kentlerin de hayat kalitesini yükseltme iddialarını anlatacaklarını dile getiren Günay, "Bütün Türkiye'yi yönetiyorsak, sahil kentlerini de yönetebiliriz. Hiç kimse bizim siyasi üslubumuzla ilgili seçimlerde bir kaygı duymamalıdır. Kimsenin yaşam tarzıyla meşgul değiliz. Herkesin hayat kalitesinin yükselmesiyle meşgulüz" diye konuştu.

Günay, Suriye ve Mısır'da yaşanan gelişmelere de değinerek, bayramın bölgeye barış, huzur ve kardeşlik getirmesini diledi.

-Eski Milli Savunma Bakanı Gönül

Eski Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Vecdi Gönül ise Ortadoğu'da yaşanan gelişmelere atıfta bulunarak, "Etrafımız ateş içerisindeyken huzurlu bir bayram yaşamanın mutluluğu içerisindeyiz" ifadesini kullandı.

Antalya'nın dünyada Türkiye'yi temsil eden bir il olduğunu vurgulayan Gönül, kendisinin de böyle bir ilin milletvekili olmaktan gurur duyduğunu söyledi.

AK Parti genel başkan yardımcılarından ikisinin Antalya milletvekili olduğuna işaret eden Gönül, "Biri Menderes bey ki şu anda kendisiyle iyi geçinmeye çalışıyorum. Ne olur ne olmaz. Belki belediye başkanlığı falan olur, işimiz düşer" şeklindeki esprisi salonda gülüşmelere neden oldu.

Gönül, bayramın huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni etti.

-İl Başkanı Köse

AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse de Antalya'nın son 2 ayda Türkiye'de üye sayısını en çok artıran il olduğunu ifade ederek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Köse, "Antalya birilerinin kalesi' dediler. 'Burası bizim kimseye vermeyiz' dediler. Kumdan kaleler inşa ettiler ama inşallah hep birlikte o kalelerin birer birer yıkıldığını herkese göstereceğiz" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement