Mansur Yavaş, Turgut Altınok'a takas teklifinde bulundu - Son Dakika
Politika

Mansur Yavaş, Turgut Altınok'a takas teklifinde bulundu

ABB Başkanı Yavaş, Londra'daki evi ile ilgili eleştirilerden bulunan Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a takas teklifinde bulundu. Yavaş, Altınok'un sözlerine yanıt vererek, 'İstiyorsan malları takas edelim, onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız' dedi.

23.03.2024 18:12  Güncelleme: 18:17

ABB Başkanı Yavaş, Londra'daki evi ile ilgili eleştirilerde bulunan Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a takas teklifinde bulundu.

Türkiye'nin kilitlendiği 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere artık günler kaldı. Son dönemde mal varlığı ile gündemde yerini koruyan Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Turgut Altınok, rakibi Mansur Yavaş'a Londra'daki evi üzerinden yüklenerek "Ben Büyükşehir Belediye Başkanına soruyorum: 'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Londra'dan ev aldınız mı?' Belediye Başkanı olmadan önce mi aldınız, Belediye Başkanı olduktan sonra mı aldınız? Veya ilk Belediye Başkanı olduğunuzda mal varlığınız neydi?" ifadelerini kullanmıştı.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a takas teklifi

MANSUR YAVAŞ: İSTİYORSAN TAKAS EDELİM

Çankaya'da vatandaşlara hitap eden Mansur Yavaş, Altınok'un Londra'daki evi üzerinden eleştirilerine yanıt verdi. Yavaş, "Benim Londra'daki evim, onun bütün malları edermiş. Öyle diyor. İstiyorsan malları takas edelim, onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız" dedi.

Mansur Yavaş'tan Turgut Altınok'a takas teklifi
Mansur Yavaş, Turgut Altınok\'a takas teklifinde bulundu

Son Dakika Politika Mansur Yavaş, Turgut Altınok'a takas teklifinde bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (29)

  • seyit ali aydın: Mansur Halaaa yalana devam ediyor sana diyorki öncemi aldın sonramı cevap veremiyon adamın ağzından hiç çıkmamış olan senin daire benim mallardan daha değerli diyor ozaman takas yapalım diyon la. Dam üstünde saksağan 112 433 Yanıtla
    Tevfik Yilmaz: Mülk Allah'ındır demişti Altınok. Mahsur Yavaş'ın Londra'da bir evi olması çok ekstren birşey değil. Ankara'da iki üç katı fiyata daireler var. 100-150 Bin Pound karşılığında bir ev alınabilir. 146 43 sinan su: Once alsa ne olur sonra alsa ne olur,sonra almissa belediyenin parasiyla mi almis olacak 105 39 nadir: anlayana :) yani benim tek anlayamadığım başkan 1lira maaş bile almıyorum diyor oraya buraya maaşımı bağışladım gibi söylemlerde bulunuyor…. eeee nasıl ödeniyor her ay 200 bin 300 bin taksit… bir tek burda takılıyorum çünkü kendime göre iş insanıyım ama bu az paralar değil 20 30 bin gibi…. çok düşündürücü :) .. neyse … saygılarımla. 42 58 Tevfik Yilmaz: Yalan dinlemek istiyorsan kimi dinlemen gerektiğini öğrenememişsin. 41 17 aman: Sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi 2 0
  • Emrah Özer: Mansur Başkan seni seviyoruz. İte Çakala bırakmayacağız Ankara’mızı 297 123 Yanıtla
  • Ankara null: helal olsun mansur baskan sana senin gibisi turkiyeye gelmez 267 97 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Yavaş gardaşım yavaş. Geliyor Mansur Yavaş. 228 80 Yanıtla
  • Mehmet Durmus: Meğer Timur Ankara'yı Turgut Altınok un dedelerine bırakmış 209 46 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement