Meral Akşener, saldırıya uğrayan parti başkanını ziyaret etti - Son Dakika
Politika

Meral Akşener, saldırıya uğrayan parti başkanını ziyaret etti

Meral Akşener, saldırıya uğrayan parti başkanını ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Eskişehir'de bir kişi tarafından darbedilen partisinin Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'a evinde ziyarette bulundu. Akşener, saldırganın ilçedeki bir camide görevli müezzin olduğunu belirterek, toplumda yol gösterici olan bir din görevlisinin siyasi parti ilçe başkanına saldırmasının kötü bir şey olduğunu söyledi. Toptaş'a saldıran müezzin hakkında müftülük tarafından idari soruşturma başlatılarak açığa alındığı öğrenildi.

26.07.2023 19:05  Güncelleme: 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de İYİ Parti Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'ın bir müezzin tarafından saldırıya uğramasına Meral Akşener sert tepki gösterdi, İYİ Parti lideri Akşener, müezzine meydan okuyarak, "Şimdi benim vergimden ona giden beş kuruş vardıysa haram zıkkım olsun inşallah. Ben buradayım. Yiyorsa gelsin. Yani cesareti varsa, yüreği yetiyorsa, yüreği yiyorsa gelsin bir konuşalım." dedi.

İYİ Partili ilçe başkanına saldıran müezzine Meral Akşener meydan okudu: Ben buradayım, yiyorsa gelsin

İYİ PARTİLİ İLÇE BAŞKANI, MÜEZZİNİN SALDIRISINA UĞRADI

Eskişehir'de Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş, evinin bahçesinde bir caminin müezzini tarafından saldırıya uğradı. Müezzinin Toptaş'ı daha önce de tehdit ettiği öne sürülürken, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener olaya sert tepki gösterdi.

"TOPLUMDA YOL GÖSTERİCİ DİN GÖREVLİSİNİN HERKESE ÖRNEK OLMASI GEREKİR"

Meral Akşener, darbedilen partisinin Sivrihisar İlçe Başkanı Recep Toptaş'a evinde ziyarette bulundu. Akşener, saldıran kişinin ilçedeki bir camide görevli müezzin olduğunu belirterek, herkese örnek olması gereken, toplumda yol gösterici olan bir din görevlisinin, siyasi parti ilçe başkanına saldırıda bulunmasının kötü bir şey olduğunu söyledi.

İYİ Partili ilçe başkanına saldıran müezzine Meral Akşener meydan okudu: Ben buradayım, yiyorsa gelsin

"BEN BURADAYIM, YİYORSA GELSİN"

Akşener, şunları kaydetti: "İmamlar yol göstericidirler. İslam dinini öğretmekle, anlatmakla, uygulamakla ve aynı tutumlar içerisinde, yani kendi şahıslarında onu yaşamakla yükümlüdürler. Benim, sizin, hepinizin de vergisiyle maaş alan devlet memurlarıdır. Şimdi benim vergimden ona giden beş kuruş vardıysa haram zıkkım olsun inşallah. Ben buradayım. Yiyorsa gelsin. Yani cesareti varsa, yüreği yetiyorsa, yüreği yiyorsa gelsin bir konuşalım."

MÜEZZİN AÇIĞA ALINDI

Bu arada, Toptaş'a saldıran müezzin hakkında müftülük tarafından idari soruşturma başlatılarak açığa alındığı öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Meral Akşener, saldırıya uğrayan parti başkanını ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • mücahid: meral teyze sen bırak bu siyaset işlerini,torunlarıni sev,çocuklarını sev. 8 14 Yanıtla
    Necati Kaya: Ne o ,bir Türk kadınının siyasette olması seni rahatsızmı ediyor. Sana göre mecliste mollaların olması lazım değilmi. 3 4
  • Ensar Kurt: meral hanim türkiye müslümandir müslüman kalacak insallah 8 10 Yanıtla
  • Nercivan Ceylan: İBB başkanlığına bir aday buldunuz 4 11 Yanıtla
  • Necati Kaya: Malesef son yıllarda devletin memuru olan imam,müezzin,müftü gibi din adamlari toplumu birleştirici , devlete millete ve cumhuriyete baglılığı artıcı rollerini bırakarak bunun tam tersi toplumu bölücu,meslegi ile bagdaşmayacak söylem ve fiiller içinde. Buda toplumun bu meslek gurubuna karşı haklı bir cephe olusturmakta ve bundanda en büyük zararı kutsal dinimiz görmekte. Çok yazık. 2 0 Yanıtla
  • Suleyman Dag: Saldırıyı kınıyoruz fakat partinizin şehit ve gazı yakını ile girip başkan vekili ve genel başkan yardımcısının gorevlilere yaptiklari tehdit ve mukavemeti ayrica isparta millet vekilinin burdur konusmalarinida biz kiniyoruz tekrar tekrar. Partili şahısların neden darp edildiğini de açıklayın 0 1 Yanıtla
  • lokman baytemur: Herkes imam ve müezzin olmamalı 22 bin müezzin maaşı 27 imam maaşı ne iş yapar bunlar ezan bile kendileri okumuyor merkezi sistemden okunuyor 0 0 Yanıtla

Advertisement