MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Konya'da istişare toplantısında konuştu Açıklaması - Son Dakika
Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Konya'da istişare toplantısında konuştu Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Türkiye'nin ekonomisinin kötüleme peşinde olunduğunu belirterek, "Milletimize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanların tek amacı yıkmaktır, tahrip etmektir, temellerimize dinamit koymaktır.

24.09.2022 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Türkiye'nin ekonomisinin kötüleme peşinde olunduğunu belirterek, "Milletimize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanların tek amacı yıkmaktır, tahrip etmektir, temellerimize dinamit koymaktır. Fakat başaramayacaklar, Türkiye'yi asla geçemeyecekler, cumhurun iradesini yenemeyecekler." dedi.

Kalaycı, partisinin il teşkilatı tarafından, Aziziye Kültür Merkezi'nde düzenlenen istişare toplantısında, 2023'te yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimlerine hazırlandıklarını, heyecanlarının yoğunluk kazandığını söyledi.

Ülke gerçeklerini konuşmak için partisinin projelendirdiği toplantıları gerçekleştirdiklerini aktaran Kalaycı, "Toplantı ve ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla dertleştik, muhtarlarımızla konuştuk. Sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileriyle görüştük, esnaflarımızla, çiftçilerimizle, çalışanlarımızla ve emeklilerimizle gelecek hedeflerimizi paylaştık." diye konuştu.

"Ülkemizi geriye götürmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katıldığı mitinglere on binlerce katılım olduğuna değinen Kalaycı, " Sivas, Bursa ve Kayseri'de gerçekleştirdiğimiz son açık hava toplantılarında on binlerce vatan evladı sel olup taşmış, sağanak olup yağmış ve bundan birilerinin de uykuları kaçmıştır. Kara kampanya düzeneği kuran, yalan rüzgarı estiren, parayla yemlenen milli irade dolandırıcısı anket şirketlerinin, kiralık gazetecilerin ve sözde aydınların sadece kimyaları değil, matematikleri de bozulmuş, bütün hesapları ters yüz olmuştur." ifadesini kullandı.

Çiftçi ve esnafa yönelik desteklerin devam edeceğine işaret eden Kalaycı, Türkiye'nin gelir artırıcı politikalarla tüm toplum kesimlerini rahatlatacak adımları süratle atmaya devam edeceğini dile getirdi.

Kalaycı, "Altılı masaya" Türk milletinin itimadının olmadığını savunarak şunları kaydetti:

"Bu masa kinin ve kifayetsizliğin masasıdır. Bunlar, milli birlik ve kardeşlik bağlarımızı koparmanın derdindeler. Etnik ve mezhep temelli bölücülüğü kaşımanın hevesindeler. Suriye, Irak, Libya, Karabağ, Balkanlar, Kafkaslar ve Mavi Vatan'da Türkiye'nin etkin mücadele gücünü, haklı ve meşru varlığını tartışmaya açmanın emelindeler. Türkiye ekonomisini kötülemenin peşindeler. Milletimize ölümü gösterip sıtmaya razı etmeye çalışanların tek amacı yıkmaktır, tahrip etmektir, temellerimize dinamit koymaktır. Fakat başaramayacaklar, Türkiye'yi asla geçemeyecekler, cumhurun iradesini yenemeyecekler. Zillete düşürülecek bir ülkemiz yoktur. Ülkemizi geriye götürmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir."

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Konya\'da istişare toplantısında konuştu Açıklaması
Kaynak: AA

Son Dakika Politika MHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kalaycı, Konya'da istişare toplantısında konuştu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti
    23:43 Bolu Belediye Meclisi, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması maddesini komisyona iade etti

    Bolu Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıda, Gölcük Tabiat Parkı'ndaki yapıların kiralanması konusu görüşüldü. Gölcük Platformu üyeleri, bungalovların kullanımına karşı çıkarak protesto gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Tanju Özcan, maddenin komisyona iade edileceğini açıkladı.

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.


Advertisement