Pamukoğlu: "Önümüzdeki 3 Yıl Çok Önemli" - Son Dakika
Politika

Pamukoğlu: "Önümüzdeki 3 Yıl Çok Önemli"

Pamukoğlu: "Önümüzdeki 3 Yıl Çok Önemli"

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Önümüzdeki 3 yıl Türkiye'nin rejimi ve toprakları için çok önemli" dedi.

15.05.2013 22:28

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, "Önümüzdeki 3 yıl Türkiye'nin rejimi ve toprakları için çok önemli" dedi.

Aydın'da partisinin il binasının açılışını yapan HEPAR Genel Başkanı Osman Pamukoğlu, daha sonra Aydın Gazeteciler Cemiyeti'ni (AGC) ziyaret etti. Pamukoğlu'nu AGC Yönetim Kurulu Başkanı Suat Deniz ile Aydın'da görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları karşıladı. Partisinin İstanbul'dan başlayan bir haftalık programı doğrultusunda ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve halkı dinlediklerini belirten Pamukoğlu, "Önümüzdeki 3 yıl Türkiye'nin rejimi ve toprakları için çok önemli" dedi. Medyanın tehlikeden önce ürkek, tehlikeden sonra ise cesur davrandığını ifade eden Pamukoğlu, ulusal medyada yer bulamadıklarından yakındı.

Ankara'dan başladıkları gezi ve ziyaretlere İstanbul, Güney Marmara ile devam ettiklerini, Ege ile birlikte tekrar Ankara'ya döneceklerini belirten Pamukoğlu, "Halk huzursuz ve endişeli. Sürekli dertleniyor. Bu ülkede sıkıntılar vatandaşlık anlayışının yerleşmesiyle giderilir" dedi.

Ortadoğu'da her şeyin jeopolitik ve jeostratejik öneme dayalı olduğunu ifade eden Pamukoğlu, "Bugün yapılan PKK tartışmaları boş. Bana tartışmaların sonunu söyleyin. 30 yılda 36 ila 40 bin arasında insan kaybettik. Şu an ise bize görünmeden gidin diyorsunuz. Bunlar insan katletti. Terör yüzünden parçalanmış aileleri görmüyorlar. Madem kitleler halinde insan öldürenler affediliyor, bireysel olarak cinayet işleyenlerde affedilsin" diye konuştu.

Suriye'de yaşanan gelişmelere de değinen Pamukoğlu, "Öncelikle Suriye'nin rejimini tehdit edemezsiniz. Sizin rejiminize tehdit yapılınca hopluyorsunuz. Orada bir sürü başıbozuk örgüt var. Sokak ortasında tavuk keser gibi insan kesiyorlar. Bu olay mahalle tellalının yaptığı gibi duyurularak yapılmaz" ifadelerini kullandı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan olaylarla ilgili olarak da Pamukoğlu şunları söyledi:

"Reyhanlı'da yaşananlardan sorumlu olan sensin. Sen insanını öldürtmeyeceksin. Genel anlamda insanlarda bir huzursuzluk var. Meclistekiler ve Meclis dışındakiler belli. Önümüzdeki 3 yıl Türkiye'nin rejimi ve toprakları için çok önemli. İktidara oy verenler dertlenmesin. Bizim işimiz siyaset değil. Biz mücadele veriyoruz. Bu mücadeleyi vermesek gözümüz açık giderdik. HEPAR'a kadınlar ve gençlerden katılanlar var. Halka heyecan veren tek parti HEPAR."

Akil adam komisyonlarının yüzde 70'inin bölücübaşı Abdullah Öcalan tarafından belirlendiğini iddia eden Pamukoğlu, "Seçim barajı PKK sayesinde düşecek. Çünkü onlar öyle istiyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Pamukoğlu: 'Önümüzdeki 3 Yıl Çok Önemli' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement